Petra
Petra Blog 5 Jun 2012

Hilary Duff houdt ervan om moeder te zijn

Actrice Hilary Duff vindt dat haar favoriete ouderschapstaken iets is dat niet iedereen zal verwachten. Zij houdt namelijk van luiers verschonen. “Ik ben er echt goed in. Ik heb het helemaal onder de knie.”

De moeder van de 10 weken oude zoon Luca Cruz, kan niet blijer zijn. “Er zijn zoveel fantastische dingen aan het moederschap”, vertelt ze. “Alles is werkelijk prachtig, de tijd vliegt voorbij. Ik wil dat de tijd juist langzamer gaat.”

Over het ouderschap samen met haar man Mike Comrie, zegt de actrice: “Het is een uitdagende baan, maar de beloning is zo groot. Het mooiste gevoel in de wereld is om te weten wat je kindje nodig heeft als hij huilt.” 

Terwijl ouderschap het grootste deel van haar tijd in beslag neemt, gaat Hilary ook weer aan het werk. Ze wil muziek maken waar je een goed gevoel van krijgt en een positieve boodschap mee geeft. Naast Luca is dit haar belangrijkste focus op dit moment. Ze hoopt dat ze een nieuwe single aan het eind van het jaar kan uitbrengen. “Volgende week heb ik vergaderingen met verschillende producenten en schrijvers. Ik ben er klaar voor. Ik neem mijn tijd, want ik wil dat het goed wordt.”

Bron: People.com
 

Reageer op artikel:
Hilary Duff houdt ervan om moeder te zijn
Sluiten