Petra
Petra Shops & reviews 29 Jan 2015

Bugaboo parasol

Als je een wandeling wil maken of even een dagje wil shoppen met je baby, dan is het logisch dat je je baby meeneemt in je kinderwagen. Als je een Bugaboo kinderwagen hebt of een kinderwagen van een ander merk dan weet je natuurlijk dat de kinderwagen open is. Maar wat als het nu begint te regenen? Je kan natuurlijk niet ergens gaan schuilen tot de regen voorbij is, aangezien je baby om de zoveel tijd natuurlijk eten nodig heeft. Dus hoe doe je dat dan? Dan kan je er namelijk voor kiezen om een parasol aan te schaffen. Dit geldt dan niet alleen voor de regen, maar natuurlijk ook voor de zon. Deze parasol beschermt de baby tegen de warmte van de zon en tegen andere weersomstandigheden.

1. Bugaboo parasol

Bugaboo parasolWanneer je met je kindje op stap wil met de kinderwagen dan is het natuurlijk verstandig om je baby zo goed mogelijk te beschermen tegen allerlei weersomstandigheden. Zo is het belangrijk om in de winter je baby tegen de kou te beschermen en in de zomer tegen de zon. De zon kan namelijk schadelijk zijn voor de baby. Gelukkig denkt het merk Bugaboo en alles en heeft het nu een parasol die je aan je kinderwagen kan bevestigen. Deze parasol beschermt tegen de zon en zorgt er dus voor dat je de lange en leuke wandeling met je baby kan maken. Ben je geïnteresseerd om een parasol aan te schaffen voor je baby? Klik hieronder om meer informatie te krijgen!
Meer informatie

Bugaboo parasol productinformatie

Deze handige parasol biedt een optimale bescherming tegen de zon voor je baby. Je kan deze helemaal naar wens instellen doordat er drie draaipunten in zitten. Naast het feit dat deze bescherming biedt voor je kind is het ook nog eens makkelijk te bevestigen en makkelijk eraf te halen. Het is slechts een kwestie van seconden. Het belangrijkste is dat je baby beschermt wordt en dat is precies waarom je deze moet aanschaffen.

Eigenschappen:

  • Deze parasol is geschikt voor de Bee, Cameleon, Cameleon3 en de Donkey versie van Bugaboo
  • De parasol biedt de beste bescherming tegen de zon

Video Bugaboo parasol

Om een beter beeld te geven van hoe de parasol precies in elkaar zit en hoe deze bevestigd kan worden aan de kinderwagen, staat hieronder een video van hoe deze er precies uitziet en hoe je deze kan bevestigen aan je Bugaboo kinderwagen.

Reageer op artikel:
Bugaboo parasol
Sluiten