Petra
Petra Gezondheid baby 16 Jun 2016

Baby speelt voor fotomodel in de buik van mama

Soms zie je al direct wat voor ’n beroep je kind later kan uitoefenen. En dat is bij deze baby ook het geval. Bart en Khrystyna uit Brecht zijn voor een echografie langsgegaan bij de gynaecoloog. Uit de echografie blijkt dat er een echt fotomodel in spé de buik van mama zit.

Het Belgische koppel heeft een filmpje op internet gezet, waarop je heel duidelijk kan zien dat de baby in de buik flink zit te glimlachen.

De glimlach valt niet te missen en ook de gynaecoloog is verbaasd. ‘Een echt fotogeniek kind’ zo stelt de gynaecoloog tegenover HLN.BE.

Het is vrij bijzonder dat een baby zo duidelijk lachend op de ‘camera’ is vastgelegd. Veel baby’s beginnen pas met lachen zodra ze 2 of 3 maanden oud zijn. Glimlachen kan al eerder gebeuren. Dit is een aangeboren reactie en kan automatisch beginnen wanneer de baby zo’n 4 weken oud is. Ook blinde een baby, die het gezicht van zijn of haar moeder niet kan zien, zal gewoon beginnen met glimlachen.

De baby van Bart en Krystyna deed dit dus al in de buik. Het koppel is – als alles volgens plan is verlopen – rond 21 juni bevallen van hun goedlachse kleintje.

Meta: Baby’s beginnen al vrij snel met lachen. En deze baby, doet dat al in de buik van mama. Een echt fotomodel in spé dat nu al lachend op video is gezet.

Reageer op artikel:
Baby speelt voor fotomodel in de buik van mama
Sluiten