Petra
Petra Gezondheid baby 14 Apr 2015

UV-beschermende kleding

Nederland stapt massaal over op UV-beschermende kleding!

Goed beschermd de zon in wil niet zeggen dat je jezelf van top tot teen hoeft in te smeren. UV-Fashions laat zien dat bescherming tegen de zon buitengewoon modieus kan zijn. Het bedrijf heeft trendy UV-beschermende kleding in de collectie voor de hele familie. “Dat UV-werende kleding een steeds belangrijkere rol speelt blijkt wel uit de cijfers, we zien nu al een verdubbeling van de verkopen ten opzichte van vorig jaar” aldus Jan Willem van der Sterre, eigenaar van UV-Fashions. Zo wordt genieten van de zomer niet alleen heerlijk, maar ook nog eens veilig!

’s Zomers is er niets fijner dan heerlijk buiten te genieten van de zonnestralen. Het is dan extra prettig als er geen zorgen zijn over de gevaren van de zon. Vooral kinderen tot 8 jaar zijn erg kwetsbaar voor UV-stralen. In Australië en Nieuw-Zeeland weten ze dat al jaren, want daar zijn UV-werende shirts, shorts, zwembroeken, badpakken en petjes al lange tijd op de markt die 97,5% van alle UV-stralen tegenhouden. En dankzij UV-Fashions zijn bijzondere merken, zoals Stingray, Snapper Rock, Little Red Fish en Sun Emporium, nu ook in Nederland verkrijgbaar.

Importeur en distributeur van UV-kleding
Jan Willem van der Sterre begon met het importeren van UV-werende kleding nadat zijn vader aan de gevolgen van huidkanker overleed. Toen zijn zusje kort daarna beviel van haar eerste kindje, wisten zij allebei: deze baby moet goed worden beschermd tegen de zon. Een zoektocht naar UV-beschermende kleding liep in Nederland en Europa uit op een teleurstelling, terwijl er in Australië en Nieuw-Zeeland een ruime keuze was. Het idee voor een eigen importeurschap en webwinkel was geboren.

Inmiddels is UV-Fashions Europa’s grootste importeur en distributeur op het gebied van alles wat met UV-bescherming te maken heeft. De organisatie biedt een breed assortiment met 19 merken, meer dan 2.000 verschillende producten en levert aan vele online en offline retailers in zowel binnen- als buitenland.

Webwinkel van UV-Fashions
Naast het leveren aan winkeliers, biedt UV-Fashions consumenten ook de mogelijkheid rechtstreeks te bestellen in de webwinkel. Vooral baby’s en kinderen hebben een erg kwetsbare huid en moeten daarom goed beschermd worden tegen de zon. Verbranden zij, dan is er een extra hoge kans om op latere leeftijd huidkanker te krijgen. Naast het dragen van UV-kleding is het belangrijk om de onbedekte delen zoals handjes, armpjes, beentjes en gezichtje goed in te smeren om zo de tere huid optimaal te beschermen tegen UV-stralen. De zwempakjes zijn te koop in vrolijke kleurrijke dessins en drogen snel, waardoor het kinderen niet belemmert bij het spelen en zwemmen. Voor dames en heren heeft UV-Fashions.com naast zwemkleding, hoeden en waterschoenen een ruime keuze aan vrijetijdskleding. Kleding van prettige lichtgewicht materialen dat zacht aanvoelt en na een onbezorgde zwempartij in een mum van tijd weer droog is. De producten van UV-Fashions worden wereldwijd door alle kankeronderzoek autoriteiten en inmiddels ook door het KWF van harte aanbevolen.

Ook Kindje op Komst vindt UV-kleding voor kinderen heel belangrijk. Wij verkopen daarom het merk Snapperrock in onze webshop Babyshoppen.nl. Het merk Snapperrock komt uit Nieuw Zeeland, waar het dragen van UV beschermende zwemkleding heel gewoon is. Deze kleding beschermt je kindje tegen 98% van de schadelijke zonnestralen. Snapperrock heeft een leuke collectie UV-kleding met UPF 50+ beschermingsfactor. Bekijk de collectie in onze webshop.

Reageer op artikel:
UV-beschermende kleding
Sluiten