Petra
Petra Lifestyle 4 Nov 2020

Uitkomst voor iedere moeder: de elektrische moederfiets

We weten het, het leven van een moeder is druk. Kinderen ophalen en brengen, boodschappen, huishouden, werken en als het even kan ook nog fit blijven. Als mama moet je een ster zijn in time-management. Het is dan ook wel lekker als je je over het vervoer geen zorgen meer hoeft te maken. Met de elektrische moederfiets van Stella is dit een fluitje van een cent.

Wat is dat, een elektrische moederfiets?

Een elektrische mamafiets is een echte mommy hack: een fiets speciaal ontworpen voor drukke papa’s en mama’s die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Fietsen op een normale fiets met twee kinderen, een werktas en ook nog een tas met boodschappen kan best onhandig zijn. Daarom is de mama e-bike zo ontworpen dat jij je comfortabel en veilig van A naar B kunt verplaatsen. De elektrische moederfietsen zijn voorzien van een extra sterk frame met een ruime instap en een extra breed stuur zodat jij makkelijk in en uit kunt stappen, ook met een kinderzitje aan het stuur en je boodschappen kunt vervoeren. Daarnaast is het frame ook lichtgewicht zodat het nog makkelijker wordt om jezelf, je kids en je bagage vooruit te trappen. De dubbele standaard zorgt ervoor dat je gemakkelijk alles en iedereen op de fiets kunt positioneren zonder dat de fiets om kan vallen. Naast al deze handige features heeft de fiets natuurlijk ook trapondersteuning, de ondersteuning wordt aangedreven door de fluisterstille voorwielmotor, hierdoor hoef je zelf niet zoveel kracht te zetten. Ideaal als je voor drie moet trappen! 

elektrische moederfiets

Veiligheid

Als het om jouw kids draait staat veiligheid natuurlijk voorop. Met de ontwikkeling van deze fiets is daarom ook rekening gehouden met extra veiligheid voor jou en je kids.

De dubbele standaard in samenwerking met de stuurblokkering zorgen voor extra stabiliteit, het is bijna onmogelijk dat de fiets hiermee nog omvalt! Daarnaast is het bedieningspaneel makkelijk met één hand te bedienen en worden de tekens groot weergegeven zodat ze makkelijk te lezen zijn. Je kunt je ogen dan zoveel mogelijk richten op het verkeer.

Tijd besparen

Nu je veilig en comfortabel van A naar B kunt komen is er nog één voordeel dat jouw mommy life verbetert: je bespaart tijd! Met de elektrische fiets rij jij zo alle files en vertragingen in het OV voorbij. Uit onderzoek is gebleken dat voor 27% van het woon-werkverkeer een elektrische fiets sneller is dan de auto. Met een e-bike ben jij dus gegarandeerd van een precieze reistijd en is te laat komen door hinder in het verkeer verleden tijd!

Kortom, de elektrische moederfiets maakt het mama’s -en papa’s gemakkelijker bij de dagelijkse bezigheden waardoor er tijd overblijft voor de leuke dingen met elkaar!

Reageer op artikel:
Uitkomst voor iedere moeder: de elektrische moederfiets
Sluiten