Petra
Petra Baby 14 Jul 2017

Pasgeboren en nu al wereldberoemd [Beyoncé’s tweeling]

Natuurlijk vind je je eigen kinderen de leukste en de liefste. Toch zijn er altijd van die kinderen die net wat meer aandacht krijgen dan gemiddeld. Eerder zagen we de foto’s van een zwangere Beyoncé, die compleet viral gingen en alle social media-records braken. Nu is er eindelijk een foto van haar met haar pasgeboren tweeling. Welcome, Rumi and Sir Carter! Zal deze foto de vorige records kunnen verbreken? Laat ik me wagen aan een kleine gok: ik denk het wel…

Hopelijk een beetje Photoshop?

De foto met de tweeling (broertje en zusje van de 5-jarige Blue Ivy) is gemaakt in dezelfde stijl als de foto’s van de zwangere Beyoncé: flink over-the-top, met veel bloemen en pastelkleuren en Beyoncé poserend als moderne Maria. Maar eerlijk gezegd is het stiekem haar buik die mij (zelf moeder van drie) het meest fascineert. Ik mag toch hopen dat er flink wat Photoshop aan te pas is gekomen, om die buik er zo strak en plat uit te laten zien? Als dat niet zo is, kan ik alleen maar zeggen: wat is het toch oneerlijk verdeeld in de wereld 😉

Tekst gaat verder onder de foto.

Beyoncé zwanger tweeling

Wereldberoemde ouders

Toch heb ik stiekem wel een beetje medelijden met de pasgeboren baby’s. Hun moeder is namelijk niet alleen prachtig en rijk, maar ook nog eens wereldberoemd. Hoe zal hun leven in de spotlights eruit gaan zien? Ik kan me heel goed voorstellen dat hun ouders hen de eerste maand nog even voor zichzelf hebben willen houden. Zelf zou ik er toch niet aan moeten denken dat mijn kinderen dag in, dag uit achtervolgd zouden worden door paparazzi. Beyoncé en Jay-Z zullen daar hun handen wel vol aan hebben. Ze kijken hier blijkbaar trouwens wel heel zakelijk tegenaan: de namen van hun tweeling zijn inmiddels al geregistreerd, dus de verkoop van Sir- en Rumi-merchandise kan van start gaan. Wat zal het worden? Mijn tip: een collectie babykleding met bijbehorende fopspenen. (Geen dank, Beyoncé, ik denk graag met je mee!)

Bron foto: tzm.com

Reageer op artikel:
Pasgeboren en nu al wereldberoemd [Beyoncé’s tweeling]
Sluiten