Gratis naar de Negenmaandenbeurs? [WIN-actie!]

negenmaandenbeurs logo roze
Het is weer zover: van 21 tot en met 25 februari is de Negenmaandenbeurs er weer! Ben je zwanger, of heb je net een kindje gekregen? Dan is deze beurs leuk om te bezoeken. Nog leuker is dat wij twee gratis kaarten mogen weggeven. Meedoen aan deze actie is simpel: reageer in de reacties hieronder, waarin je kort vertelt waarom juist jij een kaartje zou moeten winnen.

Te zien op de negenmaandenbeurs

Op zoek naar de leukste kleding of accessoires voor je baby? Neem je baby uitzetlijst mee en ga los bij de Baby Shopping Plaza. Ook mooie kraamcadeautjes zijn hier volop te vinden. Ben je nog bezig met de inrichting van de babykamer? Bekijk voor inspiratie de ruim 25 volledig ingerichte babykamertjes op de Negenmaandenbeurs. En heb je vragen over borstvoeding, slaapritme of veiligheid? In de Expert Lounge beantwoorden de experts deze en nog veel meer vragen. Fijn, want iedere jonge ouder twijfelt wel eens. Je zal zien dat je niet de enige bent!

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

negenmaandenbeurs 2018 logo

Niet alleen voor mama’s!

Gun je peuter een rondje in de draaimolen, ga samen liedjes zingen met Dirk Scheele en laat papa zichzelf uitgebreid testen bij de Baby Ready Test of Papaklas College. Daarna kan jij lekker genieten van een creatieve workshop, of in gesprek gaan over het combineren van werk en gezin. Even bijkomen? Puf uit tijdens een modeshow met de hipste zwangerschapskleding. En natuurlijk is er gedacht aan voldoende voedings- en verschoningsruimte. Zo is een dagje Negenmaandenbeurs bij uitstek een heerlijk dagje uit voor het hele (jonge) gezin, maar uiteraard ook heel gezellig samen met een paar vriendinnen 😉

Doe nu mee!

Deze WIN-actie loopt kort, dus wil jij een van de 2 gratis kaartjes voor de Negenmaandenbeurs winnen? Reageer dan onder dit bericht en laat weten waarom jij dat kaartje zou moeten winnen. Reageer uiterlijk 19 februari!

30 REACTIES

 1. Nou nee, er "moet" helemaal niks. Maar ik zo het te gek vinden als ik mijn beste vriendin kan trakteren op een gezellige dag. Lekker shoppen….

 2. Graag Vooral omdat ik in verwachting ben van ons 1ste kindje. En alles ontzettend spannend is. Ik zou dit dan graag willen delen met mijn vriend en alvast ideeen op doen.

 3. Ik ben druk bezig met verhuizen, heb bijna geen tijd gehad voor mezelf en zou graag even willen genieten tijdens de negenmaandenbeurs met een vriendin die ook zwanger is en het verdient om even ergens anders naar toe te gaan dan thuis zitten.

 4. Dit is mijn eerste zwangerschap en alles is nieuw voor mij. Het is voor mij veel ontdekken en weet weinig. Op zo een dag zou ik veel kunnen zien en te weten komen over wat mijn kind nodig heeft etc. En ook eens heel wat ontdekken met mijn man samen op zo een leuk dag samen.

 5. Wat leuk zeg! Wij hebben net een klein mannetje gekregen en nog wel op zoek naar wat stoere jongens dingen 🙂 !! Mijn vriendin die een klein meisje heeft gekregen zou het vast heel leuk vinden om mee te gaan!

 6. Graag zou ik de kaartjes winnen voor mijn moeder, aanstaande oma, en mijzelf! In april ben ik uitgerekend van ons eerste kindje. Ik kan niet wachten! De beurs lijkt me heel leuk voor de laatste benodigde spulletjes en ideeën.

 7. Ik zou graag de kaartjes willen winnen voor mij en mijn moeder, de aanstaande oma. In juli verwacht ik ons eerste kindje en haar eerste kleinkind. Daar mijn oma, haar moeder, 11februari is overleden, lijkt het mij fijn om samen met haar een dagje uit te kunnen en alle zorgen en verdriet even te kunnen vergeten. Dat ze weer even kan genieten dat ze oma gaat worden.

 8. Ik zou graag 2 kaartjes willen winnen. Ben bezig met mijn laatste loodjes. Ik ben zwanger van de eerste na een kid traject en heb heel bewust voor bam mama gekozen.Een leuk uitje voordat de kleine komt zou ik heel leuk vinden, zeker omdat het daarna zo anders gaat worden, in je eentje een kleintje op laten groeien. Het wordt vast pittig, maar ik weet dat ik het kan!Gezellig met mijn moeder op stap.

 9. Ik zou graag met mijn zusje naar de negen maandenbeurs gaan. Omdat mijn uitgerekende datum 17-02-2018 was durfde ik zelf geen kaartjes te kopen. Maar ons derde kindje (een meisje na 2 boys van 7 en 8 jaar) is al op 9-2-2018 geboren, dus is meteen haar eerste (meiden)dagje uit dan 🙂

 10. Lijkt me superleuk om samen met mijn beste vriendin te doen! Vorig jaar allebei ongepland zwanger en dit jaar allebei moeder van superlieve kinderen! Zou zo gaaf zijn om juist met haar naar de beurs te kunnen, mooi uitje voor de moeders en kids.

 11. Zo mooi zijn dat ik samen met mijn man en zoontje van 8maand heen kan vorigjaar zouden we samen maar gooide ik roet in het eten of eigenlijk mijn lichaam en hebben kaartjes weg gegeven.

 12. Ik zou graag een kaartje willen winnen omdat dit mijn eerste zwangerschap is en omdat ik het heel zwaar heb en alles alleen moet doen met een weinig inkomen zonder partner. Het zou mij erg leuk lijken om samen met mijn nicht die ook zwanger is hier heen te gaan!

 13. Oei op de valreep 😅
  Ik wilde eerst niet gaan omdat ik uitgerekend was een week ervoor. Nu dus. Maar ons kleine prinsesje is er nu al een weekje. Dus mommy is fit genoeg om te gaan struinen 💪🏼
  En ik zie net in de reacties dat jamina op dezelfde dag bevallen is😍 Perfecte dag, dus gun het haar ook!

 14. We zouden het echt geweldig vinden om naar de 9 maanden beurs te gaan!
  Mijn vriend en ik hebben afgelopen haar heel veel mee gemaakt, mijn moeder is overleden aan kanker.. we zijn vlak daarna in verwachting geraakt tijdens deze periode. Daarna zijn wij verhuist, en dan nog alle lading dat eraan vast zit aan verwerking. Wij zien dit echt als een uitstapje om even weg te zijn van alle hectiek.
  Dus ik hoop echt oprecht dat wij mogen winnen😍😍

 15. Leuk om samen met mijn vriendin heen te gaan. Zij heeft net een kleintje en ik ben nu in verwachting. Lijkt mij leuk om hier samen heen te gaan. Zij heeft een hele zware tijd achter de rug dus het zou voor haar een leuk uitstapje zijn.

 16. Graag zou ik samen met mijn vriend naar de 9 maandenbeurs willen. We verwachten ons eerste kindje in mei 2018. Super spannend en misschien zijn de workshops ook wat voor deze daddy-to-be😊

 17. Omdat ik in april voor het eerst tante word 😍 Ik zou dan met mijn moeder – de toekomstige oma gaan. Heerlijk ideeën / tips opdoen en shoppen voor de toekomstige ouders (mijn broer en schoonzus). Helaas kan mijn schoonzus zelf niet mee, anders waren we met zijn drieën gegaan! 😢

 18. Mijn zoon is nu 13 maanden en de tweeling van mijn vriendin is nu ruim 1,5 maand. Dus dit is een ideaal uitje voor ons. Zo kunnen we goede ideeën en tips opdoen en ook weer gezellig bijpraten.

 19. Ik heb 2 geweldige dochters van 4 en 1, en zij krijgen volgende maand een nichtje. Ik zou heel graag met mijn schoonzus naar de beurs gaan om de laatste spullen aan te schaffen en misschien wel iets te winnen zoals luiers voor een jaar 😁

 20. Me dochtertje is 14 maanden en ben in blije verwachting van onze 2e wonder ♡ omdat ik bij me eerste dochter bijna me gehele uitzet heb gekocht wat zo handig was alles in 1 dag en koop. Ik was met me vriendin de vorge keer gegaan maar zou erg graag met me moeder (oma) willen gaan, ze is zo enthosiast ♡

 21. Ow wat zou ik graag winnen. Vorig jaar niet geweest want "dat gedoe is niets voor mij". Nu onze kleine er is heb ik enorm spijt. Want wat zijn kinderen en het hele wereldje eromheen leuk! Ik geniet zo van ons mopje en zou dit toch graag nog eens doen, nu gewoon lekker samen met haar en haar papa.

Reageer op dit bericht!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.