Petra
Petra Zwangerschap 17 Feb 2018

Gratis naar de Negenmaandenbeurs? [WIN-actie!]

Het is weer zover: van 21 tot en met 25 februari is de Negenmaandenbeurs er weer! Ben je zwanger, of heb je net een kindje gekregen? Dan is deze beurs leuk om te bezoeken. Nog leuker is dat wij twee gratis kaarten mogen weggeven. Meedoen aan deze actie is simpel: reageer in de reacties hieronder, waarin je kort vertelt waarom juist jij een kaartje zou moeten winnen.

Te zien op de negenmaandenbeurs

Op zoek naar de leukste kleding of accessoires voor je baby? Neem je baby uitzetlijst mee en ga los bij de Baby Shopping Plaza. Ook mooie kraamcadeautjes zijn hier volop te vinden. Ben je nog bezig met de inrichting van de babykamer? Bekijk voor inspiratie de ruim 25 volledig ingerichte babykamertjes op de Negenmaandenbeurs. En heb je vragen over borstvoeding, slaapritme of veiligheid? In de Expert Lounge beantwoorden de experts deze en nog veel meer vragen. Fijn, want iedere jonge ouder twijfelt wel eens. Je zal zien dat je niet de enige bent!

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

negenmaandenbeurs 2018 logo

Niet alleen voor mama’s!

Gun je peuter een rondje in de draaimolen, ga samen liedjes zingen met Dirk Scheele en laat papa zichzelf uitgebreid testen bij de Baby Ready Test of Papaklas College. Daarna kan jij lekker genieten van een creatieve workshop, of in gesprek gaan over het combineren van werk en gezin. Even bijkomen? Puf uit tijdens een modeshow met de hipste zwangerschapskleding. En natuurlijk is er gedacht aan voldoende voedings- en verschoningsruimte. Zo is een dagje Negenmaandenbeurs bij uitstek een heerlijk dagje uit voor het hele (jonge) gezin, maar uiteraard ook heel gezellig samen met een paar vriendinnen 😉

Doe nu mee!

Deze WIN-actie loopt kort, dus wil jij een van de 2 gratis kaartjes voor de Negenmaandenbeurs winnen? Reageer dan onder dit bericht en laat weten waarom jij dat kaartje zou moeten winnen. Reageer uiterlijk 19 februari!

Reageer op artikel:
Gratis naar de Negenmaandenbeurs? [WIN-actie!]
Sluiten