Petra
Petra Lifestyle 8 Oct 2021

4 tips voor een baby shower cadeau

Hoe leuk! Een vriendin krijgt een baby en daarom wordt er een babyshower georganisserd! Maar wat voor cadeau geef je nu bij een babyshower? De een geeft iets praktisch als een melkfles, de ander een schattig pakje of schattige sokjes. Maar waar hebben aanstaande ouders het meest aan?  Wij geven je graag wat tips voor cadeaus waar aanstaande moeders of vaders echt wat aan hebben.

Wat is een babyshower?

Een babyshower komt van oorsprong uit Amerika en word gegeven om de toekomstige moeder even in het zonnetje te zetten. Het woord ‘shower’ slaat op de regen aan cadeautjes die de moeder in wording meestal krijgt. Vaak wordt een babyshower als verassing gegeven en word het een middag vol hapjes, cadeautjes en gezelligheid.

Cadeauwensen

Probeer erachter te komen wat de aanstaande ouders echt nog graag zouden willen hebben of wat ze echt nog nodig hebben. Misschien missen ze nog standaarddingen als een aankleedkussen of een luiertas of misschien staat er wel een iets duurdere wieg op hun verlanglijstje. Mocht een van de items boven jouw budget liggen, bericht dan een of meerdere andere genodigden voor de babyshower. Wellicht kunnen jullie wat geld bij elkaar leggen voor een ietwat groter cadeau.

Voorleesboek

Had jij vroeger een favoriet voorleesboek? Dan is nu het uitgelezen moment om te kijken of deze nog verkrijgbaar is in een lokale boekenwinkel of online. Hoe leuk is het namelijk als de toekomstige spruit en zijn of haar ouders ook zo veel plezier kunnen beleven bij het lezen van dit boek als jij dat vroeger hebt gedaan.

Verwenpakket

Verwenpakket

Een gouden tip waar niet veel mensen aan denken is een verwenpakket voor mama (en papa). Na 9 maanden zwanger zijn en een bevalling verdiend de aanstaande moeder wel een momentje van ontspanning. In dit verwenpakket zou je dingen kunnen stoppen als een masker, een lekker luchtje zoals tresor, nagellak, scrub en wat lekkers. Mocht je de aanstaande papa ook willen verwennen zou je natuurlijk ook wat dingen voor hem in het pakket kunnen stoppen.

Cadeaubon

Het klinkt misschien een beetje simpel, maar het kan erg leuk zijn! Er zijn namelijk erg veel verschillende soorten cadeaubonnen. Zo zou je er eentje kunnen geven van de babywinkel in de stad zodat ze alle dingen die ze nog niet heeft zelf nog kan kopen. Een andere leuke cadeaubon is er eentje voor haar favoriete sushirestaurant, de kans is namelijk groot dat ze hier al een tijdje niet meer is geweest!

Reageer op artikel:
4 tips voor een baby shower cadeau
Sluiten