Petra
Petra Lifestyle 27 Sep 2021

Zo houd je jouw relatie goed als je kinderen hebt

Het leven van jou en je partner kan flink gaan veranderen als jullie kinderen hebben. Vooral als jullie daarnaast nog werken, de huishoudelijke taken ook moeten gebeuren en er misschien ook nog wel gesport moet worden. Het kan in één klap enorm druk worden, waardoor jij en je partner misschien minder vaak tijd hebben voor elkaar. Maar hoe kun je nou je relatie goed houden als je kinderen hebt? Wij geven je een aantal goede tips in dit artikel!

Plan een vaste avond in

Hoe je jouw relatie goed kunt houden als je kinderen hebt? Door genoeg tijd voor elkaar vrij te maken. Het kan daarom een goed idee zijn om een vaste avond per week vrij te houden om tijd met elkaar te spenderen. Op deze vaste avond per week kan er namelijk heus wel iemand eventjes op de kinderen passen als ze nog jong zijn. Door een vaste avond per week in ieder geval samen te zijn, voorkom je dat je te weinig tijd voor elkaar vrij maakt. Op deze vaste avond hoef je er niet meteen op uit, je kunt er ook gewoon voor kiezen om eens romantisch te dineren of om lekker samen een serie of film te gaan kijken. Zolang jullie maar even lekker met z’n tweeën zijn

Maak het leuk in bed

Als je kinderen hebt, kan het zomaar zo zijn dat jullie seksleven wat minder actief wordt. Als jullie hier allebei veel waarde aan hechten, is het echter belangrijk om hier voldoende tijd in te stoppen. Doorbreek de sleur en probeer het leuk te maken in bed. Af en toe iets nieuws bedenken kan er ook bij helpen om jullie seksleven actief en spannend te houden. Een keertje op een andere plek, met een ander standje of misschien wel met een seksspeeltje. Als we het hebben over seksspeeltjes, kan een goede optie een vibrator zijn. Vibrators online kopen is heel simpel en het kan er zeker bij helpen om jullie seksleven spannend te houden.

Ga er regelmatig samen op uit

Ga er regelmatig samen op uit

Hoe je jouw relatie levend kan houden als je kinderen hebt? Door er regelmatig samen met je partner op uit te gaan. Hierbij kunnen jullie even lekker de gedachten verzetten en echt even tijd nemen voor elkaar. Denk bijvoorbeeld aan leuke dagjes weg. Naar een pretpark, naar de bioscoop, naar een theater: keuzes genoeg. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om zo nu en dan een nachtje of weekendje weg te gaan. Bezoek hotspots en geniet van de tijd die je samen hebt. Het zal jullie vast goed doen!

Ook als je kinderen hebt zijn er nog genoeg mogelijkheden om voldoende tijd voor elkaar vrij te maken. Benut deze kansen dus zeker, want het kan enorm fijn voor jullie zijn. Probeer altijd, hoe druk het soms ook kan zijn, veel tijd met elkaar te spenderen. Dat houdt jullie relatie gezond. Bovenstaande dingen kunnen je al een eind op weg helpen, dus houd dit in gedachten.

Reageer op artikel:
Zo houd je jouw relatie goed als je kinderen hebt
Sluiten