Petra
Petra Reviews 20 Dec 2013

Thermen Bussloo beste wellnessresort van Nederland

Thermen Bussloo is het best gewaardeerde wellnessresort van Nederland. Dat blijkt uit de consumentenbeoordelingen over 2013 op beoordelingswebsite Zoover. Het Gelderse wellnessresort heeft donderdag met een gemiddelde waardering van een 8,4 de Zoover Award 2013 gewonnen.

Eigenaar Hans Dolman is zeer blij met de uitverkiezing: “Wij zijn ontzettend trots dat we dit jaar de Zoover Award in ontvangst mogen nemen. Thermen Bussloo is een echt familiebedrijf, we vinden het fijn dat onze gasten onze gastvrijheid zo hoog waarderen.”
Bezoekers zijn veelal positief over Thermen Bussloo. Ze zijn goed te spreken over het sauna-aanbod en het zeer vriendelijke personeel. Ook de sfeervolle entourage wordt zeer gewaardeerd.

Vorig jaar won de Veluwse Bron de Award voor beste wellnessresort. Dit jaar eindigt het wellnesscentrum uit Emst met een beoordeling van 7,9 op de tweede plaats. Sauna Drome in Putten staat met een beoordeling van 7,2 op nummer drie. De sauna met de laagste waardering is De Zwaluwhoeve in Hierden, die slechts een 4,3 scoort. Volgens veel bezoekers is hier geen sprake van een rustgevende dag.
 

Reageer op artikel:
Thermen Bussloo beste wellnessresort van Nederland
Sluiten