Petra
Petra Reviews 4 Feb 2019

Anity Maternity: comfortabel voor elke zwangere vrouw

Grr… Ken je dat? Er was een pakketje bezorgd en ik was niet thuis! Ik ben gek op pakketjes en geduld is niet mijn sterkste kant. De volgende dag zou ik niet thuis zijn dus ik moest wachten tot het bij het postkantoor voor me klaar lag. Gelukkig werd mijn geduld beloond!
In het pakketje zat zeer fijn ondergoed. Niet zomaar ondergoed: dit was het soort slip en bh dat iedere zwangere vrouw zou willen! Comfortabel uiteraard, maar dat zou natuurlijk eigenlijk al het ondergoed op deze wereld moeten zijn. Zijn het soms mannen die vrouwen ondergoed ontwerpen?

Mooi en comfortabel

Het kan bijna niet anders of er heeft een vrouw gewerkt aan de ontwikkeling van dit fijne setje van Anita Maternity. Een soepele elastische stof en extra elastiek precies op de plekken waar ik het, met mijn zwangere lijf, nodig heb. Een slip en een bh in een zacht grijze kleur met kleine zwarte stipjes, strikje en een mooi kantje langs de zoom.
Een snoepig setje, mooi én comfortabel. Hier was ik al een poosje naar op zoek! Geen beugels, geen extra vullingen, geen verharde stukken of te smalle, snijdende bandjes in mijn schouders of heupen. Gewoon mooi ondergoed dat gelijk aan je huid loopt maar dan toch met wat versteviging. Over het seamless ondergoed van Anita Maternity is overduidelijk goed nagedacht.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Babybelt Anita Maternity

De BabyBelt van Anita Maternity

Er zat nog iets in het pakketje: de BabyBelt van Anita Maternity. Met mijn bekkeninstabiliteit is ver en lang lopen helaas niet meer mogelijk. Maar ik wil natuurlijk toch wel heel graag in beweging blijven. Kijk, dat ik geen marathon meer kan lopen daar heb ik me bij neergelegd. Maar een stukje wandelen door het dorp lijkt me niet te veel gevraagd. Nou dat was het de afgelopen periode helaas dus wel. Als ik had gewandeld moest ik daarna 2 uur bijkomen en deed zo’n beetje alles pijn. De BabyBelt helpt me echt. Als ik even een boodschapje moet doen of een frisse neus wil halen dan doe ik de BabyBelt om. Deze fijne extra verstevigende band voor bekken, heupen en buik neemt een stukje druk weg. Op die manier is lopen of staan veel minder pijnlijk en zwaar. Ik had al eerder zoiets geprobeerd maar dat was zo’n lomp ding, die zag je zitten onder mijn kleding. Deze band heeft een dunne stof waardoor hij vrijwel onzichtbaar is maar toch stevig. Het gedeelte wat je als een riem om je heupen slaat, is stevig en het gedeelte wat je over je buik schuift, is dunner. Op die manier is het nooit te warm en heb je ook vrijwel geen kans op een opgekropte of afgezakte prop bij je buik. En het past gewoon, daar ben ik ook zo blij mee. Door het klittenband past het vrijwel altijd, zelfs bij plus-sized dames zoals ik!

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Anita Maternity ondergoed

Maar dat is niet het enige!

Toen ik het ontvangen pakketje nader inspecteerde zat er ook nog een handig waszakje in. Handig, want zo blijft mijn setje mooi. En ook het ‘strikje’ dat je kunt gebruiken als geheugensteuntje bij het geven van borstvoeding ontbrak niet. Hang het strikje aan de borst die bij de volgende voeding als eerste aan de beurt is en je weet zeker dat je het goed doet. Aangezien mijn hoofd normaal al een vergiet is kun je je voorstellen hoe super handig zo’n strikje is voor tijdens de maanden dat ik borstvoeding geef.
Alsof dat allemaal nog niet genoeg was zat er ook nog een leuke tas in! “Super mom, super wife, super woman” staat er op die tas gedrukt. Tsja, dat is totaal het tegenovergestelde van hoe ik me nu voel en dan is het extra lekker om zo’n positieve tekst te lezen. Kortom: Anita Maternity weet wat een (zwangere) vrouw nodig heeft!

Reageer op artikel:
Anity Maternity: comfortabel voor elke zwangere vrouw
Sluiten