Petra
Petra Webshops 31 May 2015

Artasja.com

Artasja.com

Artasja.com is een van de leukste en bekendste webshops met betrekking tot zelfgemaakte sieraden. Deze webshop is in 2006 opgericht en bestaat momenteel ongeveer 10 jaar. In het begin werden er alleen kralen verkocht, maar nu worden er ook sieraden en leuke gelukspoppetjes verkocht. Zoals je kan zien wordt er veel tijd besteed aan de producten en dat is ook een van de redenen van het succes achter deze webshop.

Interview

Hieronder staat een kort interview met deze leuke webshop.

1. Wanneer ben je met je webshop begonnen? En hoe bevalt het tot nu toe?

In 2006 ben ik begonnen met alleen wat kralen. Dat is in januari inmiddels al weer 10 jaar! Nu is dat uitgegroeid tot 2 webshops www.artasja.com en www.gelukspoppetjeswinkel.nl en dat bevalt prima. We hebben inmiddels meer dan 5000 producten uit voorraad leverbaar.

2. Hoe ben je precies met je webshop begonnen? Kan je dit uitleggen aan iedereen die een webshop zou willen beginnen?

Ben er mee begonnen omdat de jongste het niet leuk vond dat ik 1 middag in de week werkte. Omdat ik niet iemand ben die stil kan zitten ben ik in die tijd een webshop begonnen. Ik had wat kralen en iemand die voor mij wel een opzet wilde maken voor een internetwinkel. En van het een kwam het ander.

3. Doe je dit fulltime of heb je hiernaast ook nog een baan? Kan je dit goed combineren?

Dit is fulltime, 40 uur in de week is een rustige week hier.

4. Hoe promoot jij je webshop? Is dit via social media? En hoe precies?

Social media, marktplaats en een google campagne. Goodies ruilen met andere webshops (ik houd me aanbevolen) is een goedkope manier om bij potentiele klanten terecht te komen die al gewend zijn om via internet te bestellen.

5. Wat heb je geleerd van de tijd dat je een webshop hebt? En hoe heeft dit geholpen om je webshop nog beter te maken?

Je moet er aan blijven werken en vernieuwen, anders loop je snel achter.

Reageer op artikel:
Artasja.com
Sluiten