Petra
Petra Webshops 23 Dec 2017

Kinderkerstpakket Intertoys: win-actie waar je blij van wordt!

Echt, die decembermaand vind ik ontzettend leuk en gezellig, maar al die cadeaumomenten maken het knap ingewikkeld. Onze oudste is net voor Sinterklaas jarig. Dat betekent dus dat ik eerst moet gaan verzinnen wat hij voor zijn verjaardag krijgt en daarna wat ze alle drie krijgen met pakjesavond. En nee, eigenlijk doen we niet aan pakjes onder de boom, maar ja; het staat zo leuk, dus vooruit… Zie dan nog maar eens wat origineels te verzinnen, wat bij voorkeur ook nog niet zo duur is want december is al duur genoeg! Daarom vind ik de win-actie van Intertoys een sympathieke. Je kunt nu namelijk een Kinderkerstpakket winnen, vol met leuk speelgoed.

Inhoud Kinderkerstpakket Intertoys

En dat speelgoed is niet het minste! De doos wordt volgestopt met merkspeelgoed, zoals van Play-Doh, Lego Friends, Jumbo en Nintendo. Een doos met klei zou mij bijvoorbeeld prima uitkomen, want kleien is momenteel een van de favoriete bezigheden bij ons thuis (met als enig minpuntje al die stukjes klei die je overal tegenkomt). Omdat mijn kinderen nog niet zo goed zijn in het luchtdicht opruimen van de klei en het daardoor snel hard wordt is een nieuwe voorraad altijd welkom. Maar ook de niet-kleiers zullen wel blij worden van zo’n goedgevuld pakket t.w.v. wel 340 euro met allerlei soorten speelgoed, voor alle leeftijden!

Lees meer over de win-actie onder de afbeelding.

Kinderkerstpakket Intertoys speelgoed

Kinderkerstpakket winnen: Facebook

Er zijn twee manieren om kans te maken op het Kinderkerstpakket. Er is een actie die in de Intertoys-winkels loopt en een die loopt op Facebook. Via de Facebookpagina van Intertoys kun je iemand taggen waarvan jij vindt dat hij of zij een pakket verdient. Leg daarbij ook kort uit waarom deze persoon wat jou betreft dit pakket moet winnen. Leef je daarin vooral uit, want de 10 leukste en/of meest originele inzendingen winnen! Let er wel even op dat de Facebookactie niet zo lang loopt als de actie in de winkels. Taggen en nomineren kan uiterlijk tot en met 13 december 2017!

Kinderkerstpakket winnen: winkels

Deelnemen aan de actie die in de winkels loopt kan uiterlijk tot en met 24 december (de exacte einddatum kan licht verschillen per winkel). Meedoen is hier zo mogelijk nog simpeler dan via Facebook. Het enige dat je hoeft te doen is iets kopen bij Intertoys en je gegevens bij de winkel achter te laten. In week 51 of 52 wordt er per filiaal (dat zijn er maar liefst 415 in totaal!) een winnaar bekend gemaakt. Let er wel op dat je je telefoonnummer juist doorgeeft, want als je wint wordt je daarover gebeld. En het zou toch jammer zijn als de prijs dan toch nog aan je neus voorbijgaat. Good luck!

Reageer op artikel:
Kinderkerstpakket Intertoys: win-actie waar je blij van wordt!
Sluiten