6x de leukste baby items op AliExpress

Vind jij het ook zo leuk om je babyuitzet regelmatig te voorzien van nieuwe items? Ik waag me ook altijd graag aan nieuwe aankopen, zeker wanneer net de kinderbijslag gestort is. Om te voorkomen dat dat een erg duur geintje wordt, ben ik wel continu op zoek naar plekken waar je goedkoop interessante items kunt scoren. AliExpress is zo’n website waar je je hart op kunt halen. Het is af en toe goed zoeken, want de omschrijving zijn niet altijd even duidelijk (of zelfs onbegrijpelijk 😉), maar als je een beetje je best doet slaag je zeker. We zetten de 6 leukste baby items van deze maand voor je op een rij!

1. Hydrofiel luiers

Van hydrofiel luiers kun je er nooit genoeg hebben. Ze zijn te gebruiken als handdoek, spuugdoek, kussen en zelfs als inbakerdoek voor je kleine baby. Deze katoenen doeken nemen beter vocht op dan de meeste handdoeken en zijn daarom ideaal om je baby droog te deppen na het badderen. Omdat je die doeken zo vaak ziet, is het natuurlijk wel zo prettig als ze er mooi uitzien. Gelukkig kun je wat dat betreft helemaal los gaan op AliExpress! Tip: let wel even op de vermelde maten. Je hebt namelijk verschillende formaten, van washandje tot grote doek.

AliExpress hydrofielluiers
Bron: AliExpress

2. Badhanddoeken

De favoriete handdoek van onze dochter was heel lang een handdoek met muts van Schnappi, de kleine krokodil. Maar als zij de kans had gehad om op AliExpress te kijken had ze vast nog veel meer favorieten gehad! Een vlotte tijgerprint, een schattige blauwe beer, of een ander dier; je kunt het er allemaal vinden voor een klein prijsje!

AliExpress baby handdoek
Bron: AliExpress

3. Babykleding

Ook wat betreft kleding kun je van alles vinden. Van grappig, zoals een broek met monster op de billen, tot über schattig, zoals rompertjes en warme pyama’s van zacht fleece. Twee dingen om op te letten: de maat en de prijs. Aangezien de kleding uit China komt, vallen de meeste items wat klein uit. Een maatje groter bestellen kan dat probleem oplossen. En koop niet te veel tegelijk, want over hogere bedragen moet je invoerbelasting betalen. Op de website van de douane kun je terugvinden hoeveel kosten je dan kunt verwachten.

AliExpress babykleding
Bron: AliExpress

4. Knuffels

Zo’n levensgrote knuffel is natuurlijk een fantastisch cadeau, maar ook vaak peperduur. Als je goed zoekt zul je op AliExpress alleen best leuke aanbiedingen kunnen vinden. Niet alleen wat betreft die levensgrote knuffels, maar ook wat betreft babyknuffels of zelfs kraamcadeautjes. Check na ontvangst wel even op losse onderdelen en materialen. De Chinese veiligheidseisen zijn minder streng dan de Europese regelgeving. Vooral bij kleine kinderen is een zekere voorzichtigheid dus wel geboden!

AliExpress knuffel
Bron: AliExpress

5. Luiertas

Ook voor een modieuze luiertas kan je ook prima terecht bij AliExpress. Het aanbod is zelfs zo groot, dat het nog lastig kiezen wordt! Een camouflageprint of juist een effen kleur, of een opvallende neonkleur? Het is allemaal te vinden. De prijzen variëren sterk. Het is de moeite waard om op de site verschillende aanbieders te vergelijken, zodat je zeker weet dat je de voordeligste optie hebt.

AliExpress luiertas
Bron: AliExpress

6. Accessoires babykamer

Zoek jij nog wat originele items om de inrichting van de babykamer af te maken, of wil je wel weer eens wat anders dan de printjes die er nu hangen? Sla je slag! Op AliExpress kan je helemaal los gaan. Wat dacht je van een Nijntje-spiegel, of een mooie muursticker? Voor een mooi prijsje lijkt de babykamer weer helemaal als nieuw!

AliExpress muursticker
Bron: AliExpress

Disclaimer: we gaven het al aan bij nummer 4, maar voorzichtigheid is geboden bij het bestellen van producten uit China. De Chinese veiligheidseisen zijn minder streng dan de Europese regelgeving. Het blijft dus erg belangrijk om goed op te letten als je items op sites zoals AliExpress koopt!

Reageer op artikel:
6x de leukste baby items op AliExpress
Sluiten