Petra
Petra DIY 28 Dec 2011

Hoe breng ik mijn kind (en mezelf) structuur bij? – Wendy Peerlings

Een gids voor ouders, leerkrachten en hulpverleners. Steeds meer kinderen hebben moeite om hun leven te organiseren; hun kamer is een puinhoop, ze kunnen zich niet concentreren en vergeten honderd en een dingen. 

Ook bij volwassenen leidt het tot stress over lunchpakketjes, gymkleding die eigenlijk al gisteren in de was moest, geren naar muziekschool en clubjes. Zijn we zelf wel zo georganiseerd? Een boek met een buitengewoon actueel thema. Sinds The Nanny weten we dat structuur in de opvoeding essentieel is.

Dit boek helpt je om samen met je kind de dagelijkse taken gestructureerd aan te pakken. Met als doel om met minder moeite en in minder tijd meer resultaat te behalen. Een handig stappenplan zet je op een speelse manier op de juiste weg. Het eindresultaat? Gelukkiger en rustiger kinderen, een harmonieuzer gezin en dus ook tevreden ouders!

Wendy Peerling begeleidt als psychisch therapeute kinderen, die moeite hebben om gestructureerd dingen aan te pakken. Ze schreef eerder Mijn kind is onhandig, een boek over visuomotorische stoornissen bij kinderen.

Auteur Wendy Peerlings
Omvang 224 bl
ISBN 90 209 6518 2
Prijs € 19,95

Reageer op artikel:
Hoe breng ik mijn kind (en mezelf) structuur bij? – Wendy Peerlings
Sluiten