Zo vind je hippe geboortekaartjes!

Zo gauw je weet of je in verwachting bent van een jongetje of van een meisje, kun je de kinderkamer daarop gaan inrichten. Hoewel het tegenwoordig hip is om de kleuren in de kamer neutraal te houden, zijn er altijd nog veel fans van roze en blauw. Er is nog iets waarvoor het handig kan zijn om te weten wat het geslacht wordt: het geboortekaartje!

Geboortekaartjes voor dochter of zoon

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om het geboortekaartje zelf te maken. Als je een beetje creatief bent kan dit erg leuk zijn. Houd er echter wel rekening mee dat de laatste loodjes het zwaarst zijn en dat dat vaak ook geldt voor de zwangerschap. Het is de vraag of je in de laatste weken voor je bevalling nog zin en puf hebt om geboortekaartjes te ontwerpen en te maken. Gelukkig zijn er online volop hippe geboortekaartjes te vinden, die je voor een groot deel nog aan je wensen kunt aanpassen. Binnen een mum van tijd is je kaartje klaar en kun je het doorsturen naar de drukker.

De leukste originele geboortekaartjes

Je wilt vast een origineel geboortekaartje, maar daarbij kan het best leuk zijn om ook de huidige trends te volgen.Wat opvalt is dat er momenteel weinig kaartjes zijn in hard roze of blauw. Als er toch voor die typische kleuren gekozen wordt, is dat vaak in pasteltinten. Ook goud is een belangrijke trend op dit moment, meestal in combinatie met zwart of wit. Daarnaast kun je eindeloos variëren met lettertypes en afbeeldingen. Maak je overigens geen zorgen als je liever gaat voor een klassiek geboortekaartje. Klassiek is namelijk ook weer hip, dus je zult vast een mooi kaartje kunnen vinden!

Geboortekaartje hoeft niet duur te zijn

Zo’n babyuitzet kost heel wat en daarom is het prettig als je op andere zaken kunt besparen. Misschien denk je dat aan een origineel geboortekaartje een flink prijskaartje hangt, maar online kun je vast en zeker een mooi, goedkoop kaartje vinden. Of je nu een geboortekaartje voor een meisje of een geboortekaartje voor een jongen zoekt, de kans van slagen is groot. Ga er – alleen of samen met je partner- een avondje goed voor zitten en vind snel het geboortekaartje dat het best bij jou en je kindje past. Veel plezier met je zoektocht!

Reageer op artikel:
Zo vind je hippe geboortekaartjes!
Sluiten