Petra
Petra Blog 19 Jul 2012

Zachte & beschermde billetjes met Zwitsal

zwitsal_billendoekjes_12pak_sens.jpgZwitsal_1count_billendoekjes_sensitive.jpgAdvertorial

Iedere moeder wil mooie billetjes voor haar baby die vrij zijn van roodheid, irritaties en plekjes. Niets is namelijk vervelender dan dat je kindje zich niet fijn voelt door geïrriteerde billetjes.

Omdat je je kleintje meerdere keren per dag moet verschonen is alleen de zachtste bescherming voor de billetjes goed genoeg. Zwitsal billendoekjes bevatten verzachtende olie, verzorgende lotion en beschermende zinkzalf. Dit helpt de babybilletjes zacht en beschermd te houden.

  • Wist je dat Zwitsal Billendoekjes zijn verrijkt met zinkzalfbestanddelen? Zo zorg je niet alleen bij iedere verschoning voor schone billetjes, maar help je ook luieruitslag voorkomen.
  • Vocht maakt de huid kwetsbaar, waardoor er sneller luieruitslag kan ontstaan. Daarom is het fijn om te weten dat Zwitsal billendoekjes precies de juiste vochtigheidsbalans hebben. Hierdoor zijn de billetjes van je kind droog genoeg om direct na de reiniging een nieuwe luier om te doen.
  • De milde reinigingslotion met olie en kamille-extract van de Zwitsal Sensitive Billendoekjes laat een verzorgend laagje achter, dat niet vet aanvoelt.

Zwitsal Facebook

Wil je ook op de hoogte blijven van fijne tips, handige weetjes, leuke acties en natuurlijk alle zachtheid die je van Zwitsal gewend bent? Word dan lid van Zwitsal facebook.

Voordeel bij Kruidvat

Van 24 juli tot 5 augustus zijn de Zwitsal billendoekjes bij Kruidvat in een extra voordelig 12-pak te verkrijgen.

Reageer op artikel:
Zachte & beschermde billetjes met Zwitsal
Sluiten