Petra
Petra Blog 6 Aug 2012

Zachte & beschermde billetjes met Zwitsal

billendoekjes sensitiveAdvertorial

Iedere moeder wil mooie billetjes voor haar baby die vrij zijn van roodheid, irritaties en plekjes. Niets is namelijk vervelender dan dat je kindje zich niet fijn voelt door geïrriteerde billetjes.

Omdat je je kleintje meerdere keren per dag moet verschonen is alleen de zachtste bescherming voor de billetjes goed genoeg. Zwitsal billendoekjes bevatten verzachtende olie, verzorgende lotion en beschermende zinkzalf. Dit helpt de babybilletjes zacht en beschermd te houden.

  • Wist je dat Zwitsal Billendoekjes zijn verrijkt met zinkzalfbestanddelen? Zo zorg je niet alleen bij iedere verschoning voor schone billetjes, maar help je ook luieruitslag voorkomen.
  • Vocht maakt de huid kwetsbaar, waardoor er sneller luieruitslag kan ontstaan. Daarom is het fijn om te weten dat Zwitsal billendoekjes precies de juiste vochtigheidsbalans hebben. Hierdoor zijn de billetjes van je kind droog genoeg om direct na de reiniging een nieuwe luier om te doen.
  • De milde reinigingslotion met olie en kamille-extract van de Zwitsal Sensitive Billendoekjes laat een verzorgend laagje achter, dat niet vet aanvoelt.

Winactie!

Vanaf 13 augustus heeft Zwitsal een leuke actie op Facebook, waarbij je kans maakt op één jaar lang gratis billendoekjes of één van de tien luiertassen gevuld met Zwitsal billendoekjes. Wil je op de hoogte blijven van deze actie en nog veel meer leuke nieuwtjes, weetjes en acties? Klik op ‘vind ik leuk’ op de Zwitsal Facebook.

 

Reageer op artikel:
Zachte & beschermde billetjes met Zwitsal
Sluiten