Zachte & beschermde billetjes met Zwitsal

Zwitsal
billendoekjes sensitiveAdvertorial

Iedere moeder wil mooie billetjes voor haar baby die vrij zijn van roodheid, irritaties en plekjes. Niets is namelijk vervelender dan dat je kindje zich niet fijn voelt door geïrriteerde billetjes.

Omdat je je kleintje meerdere keren per dag moet verschonen is alleen de zachtste bescherming voor de billetjes goed genoeg. Zwitsal billendoekjes bevatten verzachtende olie, verzorgende lotion en beschermende zinkzalf. Dit helpt de babybilletjes zacht en beschermd te houden.

  • Wist je dat Zwitsal Billendoekjes zijn verrijkt met zinkzalfbestanddelen? Zo zorg je niet alleen bij iedere verschoning voor schone billetjes, maar help je ook luieruitslag voorkomen.
  • Vocht maakt de huid kwetsbaar, waardoor er sneller luieruitslag kan ontstaan. Daarom is het fijn om te weten dat Zwitsal billendoekjes precies de juiste vochtigheidsbalans hebben. Hierdoor zijn de billetjes van je kind droog genoeg om direct na de reiniging een nieuwe luier om te doen.
  • De milde reinigingslotion met olie en kamille-extract van de Zwitsal Sensitive Billendoekjes laat een verzorgend laagje achter, dat niet vet aanvoelt.
Winactie!

Vanaf 13 augustus heeft Zwitsal een leuke actie op Facebook, waarbij je kans maakt op één jaar lang gratis billendoekjes of één van de tien luiertassen gevuld met Zwitsal billendoekjes. Wil je op de hoogte blijven van deze actie en nog veel meer leuke nieuwtjes, weetjes en acties? Klik op ‘vind ik leuk’ op de Zwitsal Facebook.

 

2 REACTIES

  1. Hier alvast een eerste”baby on board” (verwachte leveringsdatum: 16/02/2013 :baby: ), en mijn Spruitje mag en zal zeker niks tekort komen!! De Zwitsal billendoekjes staan garant voor kwaliteit, dus met één jaar gratis billendoekjes zouden wij (en vooral baby’s gevoelige huidje) héél erg blij zijn!

  2. Verschillende soorten doekjes geprobeerd, maar hier werkt Zwitsal toch het best. Hier blijven haar billetjes droog bij en ze gaan niet kapot ( zoals bij ander doekjes, krijgt ze uitslag )

Reageer op dit bericht!