Petra
Petra DIY 28 Dec 2011

Yoga tijdens de zwangerschap – Yogatree

Het nieuwste product in de Yogatree-lijn is het boekje Yoga tijdens de zwangerschap. Tijdens de zwangerschap is het erg belangrijk dat vrouwen zich leren ontspannen. Yoga brengt vrouwen op een intuïtieve manier in contact met hun lichaam en kan bijdragen tot een gerust gevoel en zelfvertrouwen. 

De oefeningen in Yoga tijdens de zwangerschap helpen om de heupen, het bekken en de ruggegraat soepel te maken en het hele lichaam te versterken. Het doel is om de toekomstige moeder te helpen om lenig, emotioneel, veerkrachtig en opgewekt te zijn, zowel tijdens de zwangerschap als na de bevalling.

Yogatree is meer dan alleen een yogastudio. Sinds de oprichting, zo’n anderhalf jaar geleden, heeft Yogatree zich ontwikkeld tot een zeer multimediaal georiënteerd bedrijf. Deze multimedialiteit zal in de nabije toekomst bij vorm gaan krijgen Karakter Uitgevers. Naast boeken, zal het Yogatree-concept bestaan uit een agenda (verschijnt augustus 2007), kookboeken, en afgeleiden zoals dvd’s, breedband-tv en internet- en yogaproducten.

Brenda Ooteman en Katiza Ivulic openden ruim een jaar geleden hun yogastudio Yogatree. Bij Yogatree draait het om lichamelijke en mentale zuiverheid. Dat dit verder gaat dan een wekelijks lesje, blijkt wel uit de locatie van de studio: de grote, oude eik die door het leslokaal heen groeit en waarnaar de studio is vernoemd. De boom staat voor geworteldheid, contact met de aarde en groei naar boven: alles waar het om draait bij yoga.

Uitgever: Karakter Uitgevers
Omvang Gebonden, 96 pag.
ISBN 978 90 6112 806 9
Prijs € 15,00

Reageer op artikel:
Yoga tijdens de zwangerschap – Yogatree
Sluiten