Petra
Petra Winnen 10 Aug 2016

Winnen! kindvriendelijke, kleurige Trust hoofdtelefoon (Advertorial)

Je zult het tijdens deze vakantieperiode wel herkennen: hoe houd je je kinderen rustig op de achterbank? Zeker tijdens autovakanties richting het zonnige zuiden, als er vele uurtjes die in de auto doorgebracht moeten worden. Gelukkig zal je met de nieuwe set hoofdtelefoons van Trust je kinderen wel weer een paar uur rustig kunnen houden. Het mooiste: wij geven 1 Spila Kids Bloem hoofdtelefoon gratis weg, het enige wat je hoeft te doen is reageren via dit blog of Facebook!

Update 18-8: de hoofdtelefoon is gewonnen door Hester uit Amersfoort!

Maar het oog wil ook wat!

De Trust Spila Kids hoofdtelefoon zal in de smaak vallen bij jezelf, maar zeker ook bij je kinderen. Ze zijn er in vele varianten en je kleine zal niet alleen het geluid, maar vooral het uiterlijk van deze hoofdtelefoon geweldig vinden.

trust spila hoofdtelefoon

Overigens heeft Trust naast het patroon Bloem, ook nog andere patronen op de hoofdtelefoon. Het model Auto zal bij veel jongens in de smaak vallen en het model Giraf is geweldig voor wat jongere kinderen. Voor alle modellen geldt dat ze zonder knellen op het hoofd zitten door de verstelbare band. De zachte oorkussens zorgen voor nog wat extra comfort.

auto hoofdtelefoontrust spila giraffe hoofdtelefoon

Trust Kids hoofdtelefoon: veilig voor kinderoren

Je wilt waarschijnlijk liever weten of zo’n hoofdtelefoon wel veilig is voor de oren van je kind. Trust heeft echter niet voor niets een aparte koptelefoon voor kinderen ontworpen. Hierop zit een speciale volumebegrenzer, die ervoor zorgt dat het volume niet hoger kan dan maximaal 85 decibel. Overigens kan het volume naar wens aangepast worden met de handige afstandsbediening die in de kabel zit. Zo kan je kind dit heel makkelijk zelf regelen.

Trust Spila Kids Bloem hoofdtelefoon winnen?

De hoofdtelefoon is te koop bij o.a. Coolblue. Wil jij voor jouw kleine kans maken op deze leuke en veilige Trust Spila Kids Bloem hoofdtelefoon? Laat dan een reactie onder dit bericht of via Facebook achter. De winnaar krijgt zo snel mogelijk van ons. Let op: deze actie loopt maar 1 week, tot woensdag 17 augustus 2016.

Update 18-8: de hoofdtelefoon is gewonnen door Hester uit Amersfoort!

trust hoofdtelefoon
Advertisement

Reageer op artikel:
Winnen! kindvriendelijke, kleurige Trust hoofdtelefoon (Advertorial)
Sluiten