WIN! kaarten voor de komedie Mama!

mama!
Vanaf nu is Mama!, een komedie over het moederschap in veel theaters te zien. Een komedie die enkele jaren geleden reeds op groot succes mocht rekenen. Dit seizoen wordt Mama! gespeeld door Esther Roord (Kees & Co.), Mary-Lou van Stenis (Vrienden voor het Leven), Annick Boer (Ja Zuster Nee Zuster) en Margo Dames (Het Gouden Ei). 

Ze spelen in een vertaling van Daphne Deckers, vier moeders die hilarische en vertederende anekdotes vertellen over zwanger zijn en moeder worden. Mama! gaat over ochtendmisselijkheid, over inknippen en uitscheuren, over pijnlijke tepels en blubberbuiken en nachten die wreed worden verstoord door babygehuil. Maar Mama! gaat ook over improvisatietalent en verliefd zijn op je eigen kind. Mama! is kortom een voorstelling waarin bijna iedereen zichzelf, zijn partner, een familielid of kennis herkent.

Kindje op Komst mag 5 x twee kaarten weggeven voor de komedie Mama! Wil jij kans maken? Laat hieronder een reactie achter waarom jij deze show absoluut moet zien. Je kunt ook een email sturen naar:redactie@kindjeopkomst.nl

Mocht je de kaartjes hebben gewonnen, dan mag je zelf de datum bepalen.

Deze actie loopt tot 5 maart 2012 . Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze actie is afgelopen. Je kunt niet meer reageren. 

16 REACTIES

 1. Ik wil deze kaarten heel graag winnen, omdat ik sinds 2,5 week moeder ben van een prachtige zoon. Een vriendin van mij is binnenkort uitgerekend en het lijkt me geweldig om haar na haar bevalling te verrassen op een avondje heerlijk lachen!

 2. Mama, van die vier letters heb ik letterlijk en figuurlijk mijn buik vol haha, en ben pas halverwege! Ik hou me van harte aanbevolen!

 3. Ik zou graag deze kaarten willen winnen omdat ik een zoontje van 5 maanden heb en mijn beste vriendin over 2 weken is uitgerekend. ik zou het dan leuk vinden om dan met zijn 2en even lekker een avondje uit te gaan. Want dat is de afgelopen tijd toch niet echt gelukt.

 4. Ik ben 2 weken geleden opnieuw mama geworden van ons derde kindje. En het lijkt me geweldig om hier samen met een vriendin naar toe te gaan, die hoogzwanger is van hun 2e kindje. We hebben veel geklaagd over al die kwaaltjes en we willen dat weleens zien in een voorstelling!

 5. Ik zou deze kaarten heel graag willen winnen! Ben al moeder van een prachtige zoon en inmiddels 17 weken zwanger van de 2e. Lijkt me heerlijk om er even tussen uit te zijn, samen met mijn man. Lekker lachen om herkenbare situaties omtrent zwangerschap, bevalling en de periode erna!

 6. ben precies vandaag twee weken mama van mijn tweede zoontje, en ons leven staat behoorlijk op zijn kop, huilmiddagen en slapeloze nachten, waarmee ik mijn accu dan weer oplaadt is met een dosis humor.

 7. Pff mezelf promoten, ben ik nooit zo goed in. Heb het altijd liever over mijn kinderen, hoe geweldig ze zijn en hoe het mijn leven heeft verrijkt! Ik ga dan ook vaak met ze de deur uit en lach samen met hen het leven tegemoed!! Na maanden BV te geven, zou ik het nu ook wel weer eens leuk vinden weer met mijn ‘hunk’ weer eens uit te gaan! Jullie geven een mooie aanleiding! Ik zie de kaartjes wel tegemoed! 😉

 8. Ik wil heel graag kaarten winnen voor MAMA! omdat ik denk dat met vier topactrices en zo’n leuk onderwerp deze voorstelling echt een must see is! En die wil ik dus niet missen!

 9. Deze voorstelling lijkt me geweldig!! Ik ben moeder van een 2 jarige dondersteen en 13 weken zwanger van ons tweede monstertje… 😆 dus ja, ik zou heel graag kaartjes winnen voor deze voorstelling. 😉

 10. Ik zou deze kaarten graag willen winnen omdat ik na een spannende en drukke tijd met de onverwachtse vroeggeboorte van onze dochter, wel toe ben aan een lekker, gezellig avondje uit naar zo’n geweldig leuke voorstelling!!!

 11. Over een maandje hebben ik en een vriendin van mij het eerste jaar van onze kleine meisjes erop zitten. Het was een fantastisch, verschrikkelijk, geweldig, vermoeiend, heerlijk, overweldigend, liefdevol, stressvol, zeg maar zeer bewogen jaar!!! En om te vieren dat onze baby’s dreumesjes zijn geworden, lijkt het me fantastisch om samen naar mama! te gaan, waar we met veel humor nog eens terug kunnen blikken op het afgelopen jaar!

 12. Als nieuwbakken “oudere” moeder heb ik weinig vriendinnen meer die ook nog heel jonge kindjes hebben. Geen punt, dus geen zielig verhaal, maar ook wel eens fijn om lekker te kunnen lachen om herkenbare zwanger-baby-gebroken-nachten-blues! Even relativeren en dan weer lekker terug naar mijn hummeltje.

 13. deze kaartjes zou ik niet zozeer voor mezelf willen winnen maar vooral voor mijn beste vriendin. die met een huilbaby(meer dan een jaar) en zoontje van bijna 2 met autisme heel veel heeft afgezien en wel een avondje lachen kan gebruiken.

  Wij zijn beide mama van 2 jonge kinderen en we steken elkaar dan ook regelmatig een hart onder de riem over alle perikelen met kleine kinderen.

  Kortom een avondje herkenbaarheid en lachen is voor ons van harte welkom

 14. ik zou ze graag willen winnen om er weer eens een hele leuke dag van te maken met mijn allerbeste vriendin. Even samen eropuit, zonder onze lieve kindjes, genieten, lachen, kletsen, uit eten en naar het Theater!

Reageer op dit bericht!