WIN! Het boek ‘Vet man zo’n baby’

vet man zo'n baby
De meeste vrouwen hebben na het krijgen van hun kindje moeite hun oude lichaam weer terug te krijgen. Zo ook Tv-presentatrice Regina Romeijn. Regina: ‘een ontplofte watermeloen die dienst doet als hoofd en J-Lo-billen in de sinaasappel-variant; zomaar twee overblijfselen van mijn zwangerschap.’ Inmiddels is ze wel de trotse moeder van een prachtige dochter, maar minder trots op de extra kilo’s die er nog aan haar lichaam kleven. 

In 100 dagen weer je oude lichaam terug, volgens de succesmethode van personal trainer Guy van der Reijden, die al jaren celebs, CEO’s, modellen en ook moeders in shape helpt. Realistisch, haalbaar en vooral effectief! Je hoeft niet eens naar de sportschool.

Naast dat dit boek een handige en effectieve handleiding is voor terugkrijgen van je oude lichaam, worden de ervaringen van Regina Romeijn op hilarische wijze met je gedeeld. Regina kwam tijdens haar zwangerschap minstens 24 kilo aan. “Ik zag foto’s van mezelf op mijn babyshower met een driedubbele onderkin. Daar schrok ik zo van”, zegt ze.

Kindje op Komst mag drie boeken van ‘Vet man zo’n baby’ weggeven. Wil jij kans maken op het boek?

Wat moet je doen?

  • Ga naar onze Facebookpagina en vind ons leuk (als je ons al leuk vindt, dan hoef je alleen de volgende stappen te volgen)
  • Deel het bericht van de winactie op Facebook met je vrienden
  • Laat onder het bericht een reactie achter

Deze actie loopt tot en met 29 oktober. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

Reageer op dit bericht!