WIN! het boek ‘Afvallen met Anne’

afvallen met Anne in 12 weken
Wil jij je laatste zwangerschapskilo’s kwijt? Of zijn er de laatste jaren ongemerkt kilo’s bijgekomen? Met het boek ‘Afvallen met Anne‘ leer je jezelf een gezonde en slanke leefstijl aan.

Het boek bevat voor 12 weken dagmenu’s, aangevuld met recepten, tips en informatie. De dagmenu’s zijn makkelijk te volgen en liggen dicht bij het Nederlandse voedingspatroon. Ze bestaan uit 3 maaltijden en 3 tussendoortjes. Wie het boek volgt krijgt zo 1200 à 1400 kilocalorieën (kcal) per dag binnen. De dagmenu’s bevatten gevarieerde voedingsmiddelen, voldoende energie en alle nodige vitamines en mineralen. De recepten zijn gezond, lekker en geschikt voor het hele gezin.

Kindje op Komst mag maar liefst 10 x het boek ‘Afvallen met Anne‘ weggeven t.w.v. € 19,50. Wil jij kans maken op één van de tien boeken? Laat hieronder een reactie achter waarom jij dit boek zou willen winnen. Je kunt ook een email sturen naar: redactie@kindjeopkomst.nl

Deze actie loopt tot 23 januari 2012 . Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Let op: niet afvallen als je zwanger bent. Begin zes weken na de bevalling met het boek. Tijdens de eerste zes weken val je mogelijk wel wat af omdat borstvoeding geven veel energie kost. Dat is niet erg. Belangrijk is dat je gezond en voldoende eet. Zodra je na zes weken met het boek begint moet je erop letten dat je van een aantal voedingsmiddelen wat meer nodig hebt omdat je borstvoeding geeft. Zorg er daarom voor dat je dagelijks 3 stuks fruit, 250 gram aardappelen/rijst/pasta/peulvruchten, 125 à 150 gram vlees(waren)/ vis/ kip/ eieren/vleesvervangers en 8 sneetjes brood binnenkrijgt. Ondanks dat val je geleidelijk aan af. Nadat je gestopt bent met borstvoeding geven kun je de hoeveelheden uit het boek hanteren.

Deze actie is afgelopen. Je kunt niet meer reageren. 

13 REACTIES

 1. Ik zou graag het boek willen winnen. Ik probeer na de geboorte van mijn jongste zoon af te vallen, maar het lukt me niet. Ben nu zelfs zwaarder dan aan het einde van mijn zwangerschap bijna 9 maanden geleden.

 2. ik wil graag dit boek winnen, omdat ik graag 25 kilo wil afvallen, zodat ik slank in een mooi jurkje kan verschijnen op de trouwerij van mijn zusje!! 😉

 3. Ik kan wel wat tips en recepten gebruiken voor na mijn zwangerschap Ik ben behoorlijk veel aangekomen en kan het snaaien momenteel niet laten Maar wil graag op een verantwoorde manier na de bevalling weer terug naar mijn oude gewicht

 4. Afgelopen jaren zijn niet makkelijk geweest, er is een hoop gebeurd: binnen 10 maanden mijn beide ouders verloren (vader 2009, moeder 2010), op mezelf gaan wonen, in therapie geweest, mijn man ontmoet, samenwonen, trouwen, mijn mans opa overleden en afgelopen kerst gehoord dat mijn zus MS heeft. Dit alles heeft zijn uitwerking gehad op mijn conditie en weerstand. Omdat we graag over een paar maanden aan een kindje willen beginnen, wil ik zorgen dat ik dan in een optimale condtie ben en een gezond gewicht heb als het moment daar is. Daar zou dit boek mij bij kunnen helpen! En natuurlijk voor na de zwangerschap om weer op gewicht te komen.

 5. Tja…. wat zal ik zeggen…. Als het om 3 kilo zou gaan,zou ik niet reageren…. Ook niet als het eraf zou vliegen… Ik zoek dus iets en ik denk dat dit boek hetgeen is wat ik zoek om me te helpen…

 6. Ik wil graag het boek winnen omdat ik dit jaar heel graag mijn grootste wens wil laten uitkomen. Omdat uit te laten komen moet er wel eerst wat minder Chantal zijn. Dit ook om te zorgen dat ik nog heel lang van mijn gezin te laten genieten en mijn gezin van mij.
  2012 is het jaar waarin alles beter gaat worden voor ons allemaal en dit boek kan me heel goed helpen om een stap in de goede richting te zetten

 7. Kan wel wat afvalhulp gebruiken :-* moet het alleen nog zelf accepteren 😀 dus misschien toch maar beter neit op de weegschaal staan voorlopig!

 8. Ik zou het boek graag winnen, omdat dit pitje al jaren probeer een smallere mama te worden waar iedereen trots op kan zijn, helaas al meerdere manieren geprobeerd, maar steeds wil het maar niet lukken. Hoop dat het met anne wel wil lukken.

 9. Ik zou dit boek graag willen winnen. Het lukt me maar niet om af te vallen na mijn zwangerschap, ik zou zo graag weer leuke kleren aan willen.

 10. Hallo,

  Graag zou ik het boek willen winnen, omdat er 1,5 jaar geleden na de geboorte van mijn zoon er nog een aantal kilo’s zijn blijven zitten. Mijn vriend heeft beloofd dat, als ik maat 38 terug zou hebben, hij mij ten huwelijk vraagt, helaas is mij dit zelf nog niet gelukt.

 11. Ook ik zou graag het boek willen winnen.

  Ondanks dat onze kleine volgende week of de week er op geborgen gaat worden dmv een geplande keizersnee, weet ik nu al dat de zwangerschapskilo’s er niet vanzelf af zullen gaan.

  Wilde voor de zwangerschap al 7 kilo kwijt en die moeten er nu nog steeds vanaf, samen met de extra kilo’s die blijven zitten als de kleine straks in mijn armen ligt. Zodat ik straks als een gezonde mama achter de kinderwagen kan lopen!

Reageer op dit bericht!