WIN! Een The Body Shop Cadeaupakket

Buriti Baby
Buriti Baby is een nieuwe lijn babyproducten van The Body Shop. Deze overheerlijke lijn voor bad en body zit vol met natuurlijk verzachtende, vochtregulerende en rustgevende ingrediënten. Als hoofd ingrediënt is gekozen voor buriti-olie, afkomstig van de ‘boom des levens’ uit het Amazonegebied. Aan deze boom groeien vruchten die pitten bevatten. Deze pitten zijn rijk aan een unieke olie.

Kindje op Komst mag 5 x een Buriti Baby cadeaupakket van The Body Shop weggeven, t.w.v. €75. Wil jij kans maken op een Buriti Baby cadeaupakket? Laat een originele reactie achter waarom jij dit pakket zou moeten winnen. Of stuur een mail met je antwoord naar redactie@kindjeopkomst.nl.

Inhoud pakket:

 • Buriti Baby Body Butter
 • Body Lotion, Shampoo
 • Body Wash
 • Massage Gel
 • Tear Drop Sponge
 • Ultra Soft Wash Cloth.

Deze actie loopt tot 20 juni 2012. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze actie is afgelopen. Je kunt niet meer reageren. 

19 REACTIES

 1. Wauw wat een gaaf pakket 😆 Ik zou dit pakket heel graag willen winnen omdat ik tegenwoordig helemaal into natuurlijke producten ben. Deze producten met olie uit de boom des levens spreekt mij erg aan. Daarnaast zal dit gele pakketje de show stelen in de (saaie) witte babykamer (mijn man wilde het geslacht van ons kindje niet weten 😉 )

 2. Dit pakket is echt super !
  Graag zou ik mij willen aanmelden, om deze lijn aan mijn zus te schenken. heeft ze verdiend, na een zware en moeilijke bevalling…

 3. Deze lijn lijkt mij wel wat! een keer wat anders dan Zwitsal of natusan.. Klinkt ook wel erg lekker! Aangezien mn kleine vriend :baby: een wat droge huid heeft zou ik dit pakket graag willen winnen!

 4. Wauw wat een mooi pakket! Wij zouden dit pakket ook graag willen winnen zodat trotse grote broer over een paar maanden zijn kleine broertje of zusje lekker in kan smeren! Daarnaast ben ik zelf kraamverzorgende en ben deze producten nog nergens tegen gekomen dus ben er benieuwd!

 5. Ik zou graag dit pakketje willen winnen, omdat ik mn zoontje dan heerlijk kan verwennen met een lekker ontspannend badje van Buriti Baby en hem daarna heerlijk kan insmeren met de massage gel. Ook kleine ventjes mogen even verwend worden met heerlijke geurtjes en olieen voor een baby zachte huid!

 6. Oh ik wil dat wel graag winnen! Aangezien ik 3 juli een meisjes baby verwacht:) hier zal ik erg blij van worden. The body shop is zo’n leuke winkel, de producten voor volwassenen zijn lekker dus dan moet het met deze lijn ook helemaal goedkomen!:)

 7. Als ik dit win dan zal ons kindje, wat nu nog lekker in de buik zit, er heel snel uit willen komen om lekker verwend te worden door Buriti Baby! :baby:

 8. Ik zou dit pakket supergraag willen winnen omdat ons jongste zoontje Timon (6 maand) al zo veel tegenslagen heeft gehad in zijn jonge leventje

  Met dit pakket kunnen we hem eens even lekker verwennen, dat heeft hij wel verdiend!!

 9. wat een leuke actie!!! die kan mijn zoontje goed gebruiken voor zijn gevoelige huid vooral om dat hij op zoveel producten reageerd….. wij doen mee!! 🙂

 10. Ik stel me hierbij heel graag kandidaat om dit luxe Buriti Baby cadeaupakket te winnen, want dit zou binnenkort wel eens héél erg goed van pas kunnen komen… 😉 Het is niet altijd de mama die moet stralen hè! Bovendien zullen de schrale winterbilletjes van het popje-op-komst komende winter The Body Shop maar wàt dankbaar zijn!

 11. k heb net, een uur geleden, een test gedaan en hij is positief! Ik kan nu even nergens anders meer aan denken en internet me suf,. Dus ja, dan schrijf ik me ook in voor deze mooie prijs. 😳

 12. Wat leuk zo’n pakket en wat zal ik mijn meisje daar blij mee kunnen maken. Een heerlijk moment om als mama tijd te hebben voor je dochtertje en dan heerlijk tuttelen met heerlijke produkten. Gewoon even mama dochter moment.

 13. Ben nog zwanger, maar zou dit pakket heel graag willen winnen omdat ik zelf ook eerlijke en dierproefvrije cosmetica/producten gebruik en dit graag aan mijn kindje wil doorgeven!

 14. Ik wil dit pakket dolgraag winnen.. En dit pakket verdient mijn kleintje omdat het net als dit pakket lief, schattig en hardverwarmend is en ik haar het beste gunt dat is toch wat elke moeder wil.

 15. Wouw, ik ben dol op de White Musk-lijn van The Body Shop.
  Dan moet dit pakket ook wel helemaal top zijn.
  Lijkt me heerlijk om ons kindje op komst (eind september) lekker mee te verzorgen!

 16. Graag zou ik dit pakket winnen omdat ik het beste wil voor ons wondertje. :baby: Ons wondertje heeft zo lang op zich laten wachten dat we bang waren dat het ons niet was gegund. 🙁 Gelukkig hebben we de 20 weken echo gehad en is alles zo als het moet zijn. 😆 “‘Geloof in de wonderen van de wereld, je hoeft alleen je ogen open te doen om het te kunnen zien”

 17. Ik wil dit pakket graag winnen zodat ik het kado kan doen aan een zeer goede vriendin die mij door een heel moeilijke tijd heen geholpen heeft en van wie ik weet dat als ik haar midden in de nacht bel dat ik haar nodig ben dat ze in de auto springt en de anderhalf uur naar me toe rijd. Ze is nu zwanger en ik zou haar heel graag zo verrassen.

 18. Hier een kindje (9 maanden) met een heel gevoelig huidje. Hebben al allerlei merken geprobeerd, maar nog niets gevonden wat echt goed werkt. Nu maar hopen dat we onze kleine meid blij kunnen maken! :baby:

Reageer op dit bericht!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.