WIN! Een nachtjurkje van Lingerie voor twee

lingerievoortwee
Nu je zwanger bent wil je er natuurlijk nog wel leuk uit zien. Lingerie voor twee is zich daar van bewust en heeft een ruim assortiment aan voedingsbeha’s, ondergoed, nachtmode en badmode. 

Kindje op Komst mag drie nachtjurkjes weggeven. Het nachtjurkje is van het merk HOTmilk en is van zwart satijn met kant. Zo kun je je tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode verleidelijk en sexy blijven voelen. Bovendien worden je borsten prima ondersteund, óók in de grote cupmaten (cupmaat 70C t/m cupmaat 90H).

Wil jij kans maken op één van de drie nachtjurkjes? Laat hieronder een reactie achter waarom jij dit leuke jurkje zou willen winnen. Je kunt ook een email sturen naar: redactie@kindjeopkomst.nl

Deze actie is afgelopen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze actie is afgelopen. Je kunt niet meer reageren.

25 REACTIES

 1. Ik wil graag een jurkje winnen!!
  Niet omdat ik zwanger ben maar nog een behoorlijke buik over heb van de zwangerschappen 🙁
  In gewone leuke nachtjurkjes pas ik niet…………… 😳
  In een positiejurkje heeft mijn buik de ruimte 🙂

 2. Ik wil graag een jurkje winnen, omdat ik nu in mijn laatste zwangerschap zit. Het heeft wat gekost om toch nog hier te komen en ik ben enorm trots op mijn mooie buik en volle boobs 😀 en die zou ik graag showen in zo’n supermooi en fijn nachtjurkje van HOTmilk!!!

 3. Ik MOET natuurlijk helemaal niks maar het zou wel heel leuk zijn als ik dit jurkje win. Wij hadden niet gerekend op deze zwangerschap en we hebben er best even aan moeten wennen. Dus het zou best een leuk cadeautje zijn. gewoon.. voor mezelf.. 😳

 4. Ik ben in verwachting van ons eerste kindje! 😆
  Ons kindje is zo ontzettend welkom!
  Wij gaan van alles voor het eerst ervaren en beleven…
  Zou daarom wel graag kans maken op zo’n mooi nachtjurkje…

 5. Ik wil heel graag een jurkje winnen, omdat ik manlief weer opnieuw mag gaan verleiden tot kluswerkzaamheden! We hebben namelijk vandaag gehoord dat we helemaal schoon zijn na onze missed abortion, en we de nieuwe kans meteen mogen gaan benutten als we daar aan toe zijn! 😳 😆

 6. Ik zou ook graag kans willen maken op 1 van de drie leuke nachtjurkjes.
  Na 4 jaar zijn we onverwacht zwanger van ons tweede kindje terwijl de kans bij ons 1 op de miljoen is…een echt kadootje en daar past zo`n mooi kadootje perfect bij.
  Dus ik zou graag mijn kadootje in zo`n mooi kadootje willen verpakken 😆

 7. ik wil hem winnen voor mijn vriendin. Ze is spontaan zwanger van een klein kadootje en hebben het absoluut niet breed. Ze verdiend het om in het zonnetje te komen…. en er prachtig uit te zien, vooral omdat haar bevalling van de tweede haar in shocktoestand bijna haar leven heeft gekost en ze er toch nog mag zijn! Ze verdiend het gewoon!!

 8. Ik zou het jurkje graag winnen voor mezelf. Ik ben nu weer zwanger nadat het helaas 3 keer mis is gegaan.
  Een mooi kadotje voor mezelf en deze kleine baby.

 9. Wauw! HOTmilk lingerie mag trots zijn op deze geweldige mama mode!
  Ik zou heel graag 1 van de 3 weg te geven jurkjes winnen. Een zwangerschap staat toch altijd in het teken van de baby.. Het is wel eens leuk om iets voor jezelf te hebben. Misschien kan ik dit mooie jurkje zelfs wel aan mijn dochter doorgeven als zij zover is….

 10. Je gunt iedereen de hele wereld, maar na veel verdriet en onzekerheid gun je jezelf ook wel eens wat……
  Wij zijn nu zwanger (week 5) dus de onzekerheid is er nog steeds. Ik zou zou graag kwaaltjes krijgen; misselijk willen zijn…kon ik maar even binnen in mijn buikje kijken. Ik hoop van ganze harte dat ik dit jurkje mag gaan dragen en mijn buik enorm mag worden…

 11. Dit jurkje zou ik graag willen winnen, omdat ik nu 22 weken zwanger ben van ons eerste kindje. Mn buik en vooral ook mn borsten zijn behoorlijk gegroeid en met zo’n grote cup vind ik het erg moeilijk om leuke nachtkleding te vinden waarin ik me vrouwelijk en sexy voel en die ook nog eens voldoende steun bied aan mn borsten.

 12. Door mijn zwangerschap voel ik me sexier dan ik me ooit gevoeld heb! Een mooie buik en volle borsten. Leuke nachtkleding is het enige dat nog mist in mijn kast, hoe geweldig zou het zijn om ook savonds/snachts te laten zien hoe trots je als vrouw kan zijn op je zwangere lijf!

 13. Het zou ontzettend leuk zijn om er zo mooi uit te zien in een HOTmilk jurkje tijdens mijn wonderlijke zwangerschap. Na jarenlange behandelingen zijn we gestopt en hadden de hoop op een 2e kind bijna opgegeven. Nu zijn we spontaan zwanger, maar moeten nog een paar spannende weken wachten om er zeker van te zijn dat het dit keer goed gaat. Toch geniet ik nu van het zwanger zijn en hoop op een goede afloop. 🙄

 14. Ik zou me zoveel vrouwelijker voelen dan ik nu doe met de tenten die je in de gewone winkels tegenkomt. Ik ben nu 23 weken zwanger en heel erg blij dat ik dit merk tegengekomen ben :-). Als ik me erin voorstel dan voel ik me meteen sexy en vrouwelijk en geen dikke vormloze prop.

 15. Ik zou wel graag een jurkje willen winnen, omdat we hebben besloten dat dit onze laatste zwangerschap wordt en ik voor mijn man dan nog 1 keer mooi wil zijn met een dikke buik en er zelf ook van kunnen genieten. En wat zou een HOTmilk jurkje daar goed bij kunnen helpen. Een aanrader voor iedereen die zwanger is!

 16. Ik ben een tandemvoedende moeder, mijn zoontje van 22 maanden en mijn dochtertje van 3 weken drinken samen bij mij. Met deze mooie nachtjurkjes voel je je naast (zeer trotse) moeder ook weer een heel mooie vrouw 🙂 . Ik heb een aantal mooie voedingsbh’s van Amoralia, die veelvuldig gebruikt worden, zo een prachtig nachtjurkje zou ook een zeer welkome aanvulling zijn.
  Groetjes Dorret

 17. hoi hoi ik zou graag kans willen maken op dit jurkje omdat:

  ik nu 19 jaar ben en ongeplaned zwanger ben geworden,
  (nu 23 weken)
  mijn vriend en ik zijn naar een hele tijd nu dus ook uit elkaar
  naar veel geruzie besloten om dit kleine wondertje groot te brengen
  nu ben ik er erg blij mee!!
  mijn ”éx partner” is niet meer in zicht, gelukkig heb ik schatten van een ouders die mij overal mee helpen,
  zou graag het jurkje willen winnen om mezelf een soort van cadeau te doen in deze moeilijke tijd

 18. Waarom ik hem zou willen winnen is om de simpele reden dat ik niets moois kan vinden in mijn cupmaat. Het is een drama om er een beetje mooi uit te zien na je zwangerschap met maat G. Dus lingerievoor2 staat al in mijn favo’s, maar zo een mooie nachtjurk zou wel heel fijn zijn. Kan mijn man ook weer naar iets leuks kijken in bed, hahaha

 19. Ik wil graag het jurkje winnen, omdat ik in mei ga trouwen en geen leuk jurkje kan vinden! Ik ben al heel de Rotterdamse stad af geweest om te zoeken, maar tot nu toe niets kunnen vinden 😮

  liefs
  Summerchild

 20. Kijk eens naar het jurkje, Super toch 😆
  Ik wil hm gewoon graag winnen,Heb nie echt een reden wrm ik hem perse wil hebben,maar hij zal me goed staan. 😛

 21. Met alle lichaamsveranderingen en onzekerheden die een zwangerschap met zich meebrengt merk ik dat het niet onbelangrijk is om mooie passende kleding en lingerie te dragen, zodat je meer kunt genieten van je zwangerschap. Dit jurkje ziet er erg mooi uit en zal zeker bijdragen aan dit genieten!

 22. Ik zou heel erg graag dit jurkje willen winnen omdat ik mijn lieve vriend ermee wil verrassen. Ik heb nooit zoiets aan en daar wordt het hoogtijd voor nu ik eindelijk zwanger ben!! Hij zal erg verrast zijn 😀

 23. Graag zou ik kans willen maken op deze mooie lingerie jurkje!!
  Nu ik wat dikker wordt voel ik me ook minder aantrekkelijk!
  Dus dit helpt misschien om me beter te voelen als ik het jurkje aan heb!
  En me vriend zou het ook wel mooi vinden denk ik 😉

Reageer op dit bericht!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.