Win! Een Maxi-Cosi Cabriofix

Maxi Cosi
Laat je baby lekker dromen in het Maxi-Cosi CabrioFix autostoeltje. Zonder je baby wakker te maken, zet je de CabrioFix vanuit de auto over op een kinderwagen of buggy van Maxi-Cosi.

Met de Maxi-Cosi Cabriofix kun je je baby gedurende zijn eerste levensjaar veilig vervoeren. De Cabriofix is eenvoudig in de auto te installeren in de auto met een 3-punts autogordel, Isofix of EasyBase 2 en wordt compleet geleverd met zitverkleiner, gordelbeschermers en zonnekap.

Kindje op Komst mag een Maxi-Cosi Cabriofix weggeven in de kleur Colored Sand (zie foto) . Wil jij kans maken op de Maxi-Cosi Cabriofix?

Wat moet je doen?

 • Ga naar onze Facebookpagina en vind ons leuk (als je ons al leuk vindt, dan hoef je alleen de volgende stappen te doen)
 • Deel het bericht van de winactie op Facebook met je vrienden
 • Laat onder het bericht een reactie achter
Deze actie loopt tot en met 13 augustus. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

Deze actie is afgelopen. Je kunt niet meer reageren.

 

 

17 REACTIES

 1. Hier alvast een eerste “BABY ON BOARD” !! Dus die prachtige Maxi-Cosi Cabriofix mag zeker bij deze mama-in-wording komen wonen !

 2. Deze wil ik voor mijn zus winnen omdat die 30 weken zwanger is en nog geen maxi-cosi heeft:) Wij zelf hebben er al een voor ons 5 weken oude meisje.
  Leuk he, 2 zussen die in iets meer dan 3 maanden een meisje krijgen!
  Leuk cadeautje lijkt me!

 3. Like & Share ♥ Wat een super prijs ! Echt geweldig.
  Wat super leuk dat jullie dit doen ! ♥ Ik maak natuurlijk heel erg graag kans , & Deel het natuurlijk op mijn prikbord, al hoop ik zelf de gelukkige te worden van deze mooie prijs # Daar ga ik voor duimen ♥ Spannend veel liefs jolijn ! :baby:

 4. aaah mn zusje krijgt een baby! maar omdat die heeel veel bij mij zal gaan zijn, komt een maxicosy heeeeel goed uit 🙂 ik doe oook me :)))

 5. Wat zou ’n nieuwe Maxi-Cosi Cabriofix goed van pas komen Kindje op Komst, voor onze pasgeboren kleinzoon Flynn, met de 2e hands is niets mee, dat is alleen maar ’n goed teken dat de Maxi-Cosi van heel goede kwaliteit is, dus de nieuwe Maxi-Cosi Cabriofix zou super handig zijn voor de kersverse trotse ouders en de 2e hands zou dan goed van pas komen bij opa en oma, uiteraard deel ik deze actie heel graag met mijn vrienden, LIKE & SHARE 🙂

 6. :baby: ja de maxi-coci is super en ziet er ook super uit. Dit is een pracht kado voor mijn kleindochter die verwacht mijn achterkleinzoon :baby:

 7. :baby: wauw wat een fijne actie, daar kan de baby van mijn beste dinnetje wel fijn in zitten/liggen :baby3:

 8. We hebben een tweede hans kinderstoel gekocht waar ik nu spijt van heb. ik ben niet zeker van de veiligheid, en zou deze graag winnen. Dit is gekomen nadat familie van ons een zeer ernstige auto ongeluk hebben gehad.

 9. Heel leuk dit soort acties alleen een beetje jammer dat het tegenwoordig allemaal via facebook of twitter gaat.
  Wat als je die niet hebt/niet wil dan kan je dus ook niet meedoen aan dit soort acties 🙁 zoals ik 🙂

Reageer op dit bericht!