WIN! Een EK-kwijlie

Kwijliescollage
Met de EK-kwijlie is je kindje helemaal klaar voor het EK en kan hij ongestoord kwijlen zonder een slab over zijn oranje-outfit te dragen. EK-kwijlies zijn hippe sjaaltjes/bandana’s met een hoog absorptiegehalte, waardoor de kleren van je kindje niet snel nat worden.

Perfect voor je eigen kindje of leuk om cadeau te doen.

Kindje op Komst mag namens Dotalicious 4 EK-kwijlies weggeven.
Wil jij kans maken op één van de EK-kwijlies? Laat dan een reactie achter waarom jij de kwijlie wilt winnen of stuur een mail naar redactie@kindjeopkomst.nl.

Deze actie loopt tot en met 3 juni 2012. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze actie is afgelopen. Je kunt niet meer reageren. 

9 REACTIES

 1. Wat leuk!! Mijn kleine meid kan wel zo’n kwijlie gebruiken, zodat wij zonder te hoeven poetsen rustig het EK kunnen kijken! 😉 Ze zijn echt superleuk trouwens!!

 2. Mijn kwijlerd kan wel een kwijlie gebruiken !! het ziet er veel stoerder uit dan een slabber en daar zijn we ook wel aan toe.. en met het EK voor de deur kan hij in stijl rondlopen als hij mag winnen !!!

  Groetjes inge

 3. Super zeg zo’n EK- kwijlie, lekker hip! Onze dochter begint steds meer te kwijlen en slabbetjes vind ik geen gezicht, maar deze EK-kwijlie zou ik haar met een gerust modieus hart om doen 😀

 4. Luc kwijlt er van! al die spannende voetbalwedstrijden die er aan komen. Met zo’n EK-kwijlie zou hij onze mannen in stijl kunnen toejuichen en ook nog eens zijn rompertjes droog houden. Let the games begin en die tanden maar groeien. :baby:

 5. Wat leuk zo een slabbetje, mijn zoontje van 9 maanden zou hem wel erg leuk vinden, of misschien zijn papa wel leuker! Wij zijn tijdens het ek op de camping, en gaan daar dan het ek kijken, dus dan is zo een slab wel erg leuk!

 6. Zo´n kwijlie zou heel leuk staan bij mijn kleine vent. Hij kwijlt zich suf en is chronisch verkouden.
  Dan staat zo´n kwijlie helemaal leuk natuurlijk als we straks met z´n allen in het oranje uitgedost zijn.

 7. Zo’n Kwijlie ziet er natuurlijk veel beter uit dan een gewone slabber. Deze kan je gerust om doen om Nederland naar de finish te juichen. Dus kwijlen doen we binnenkort in een kwijlie met EK stijl… 😆

Reageer op dit bericht!