Win! DVD van Eerste Hulp Bij Opvoeden

supernanny.jpg
Opvoeden is een fulltime job. Steeds meer ouders hebben problemen met opvoeden en een groot deel voelt zich regelmatig machteloos en niet deskundig genoeg. Toch zijn veel ouders heel bewust met opvoeden bezig en begint men vaak goed gemotiveerd aan het ouderschap. Hoe goed ouders ook bezig zijn, iedere ouder krijgt te maken met dagelijks terugkerende valkuilen in de opvoeding.

In de elf afleveringen op deze dvd van Eerste Hulp Bij Opvoeden laat Supernanny Jo Frost zien hoe ouders het beste uit hun kinderen kunnen halen. Op een toegankelijke en efficiënte manier krijgen ouders praktische tips hoe om te gaan met gedragsproblemen van jonge kinderen.

Kindje op Komst geeft 10x dvd’s van Eerste Hulp Bij Opvoeden weg. Op deze dvd: aflevering 1 t/m 11.

Wat moet je doen?
Wil jij kans maken op een van deze dvd’s? Laat een originele reactie achter waarom jij dit pakket zou moeten winnen. Of stuur een mail met je antwoord naar redactie@kindjeopkomst.nl.
 

Deze actie loopt tot en met 27 augustus. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

13 REACTIES

 1. ik zou graag het pakket willen winnen omdat je niet vroeg genoeg kan beginnen om je er in te verdiepen. Ik ben nu zelf 22 en mischien over 3 of 4 jaar al moeder en dan vind ik het fijn om te zien hoe ik het beste kan geven in de opvoeding

 2. Ik zou graag het pakket willen winnen omdat opvoeden heel moeilijk is.
  Ik heb en dochter van 18 maanden en ze weet prezies wat ze wil en doet het ook;-)
  En er is weer een onder weg dus exstra hulp kan geen kwaad vooral niet van een deskundige.
  M.V.G. Marchina Oldenburger.

 3. opvoeden is moeilijk en tips zijn altijd welkom. Zo erg als de kinderen zijn in de serie,hoop je dat je kinderen nooit worden Dus de dvd maar vaak kijken voor tips en adviezen

 4. Omdat als toekomstige moeder in deze tijd zeker haar tips ontzettend.goed kan gebruiken. Ik vind haar geweldig en leer veel van haar. Niets is onmogelijk!

 5. Met drie opgroeiende, eigenwijze en uitdagende jongens onder de 5 zou haar DVD een uitkomst zijn, waarmee we veel lastige valkuilen kunnen ontwijken, zodat de jongens kunnen opgroeien tot fantastische jongemannen in plaats van vreselijke etterbakken die het gezin kunnen ontwrichten. Dat proberen we natuurlijk sowieso te voorkomen, maar met de hulp van de DVD van Supernanny Jo Frost gaat het vast een stuk beter.

 6. Deze dvd kan ik wel gebruiken, want over een kleine 8 maanden komt onze eerste :baby: eraan en ik wil natuurlijk niet over een paar jaar Jo Frost hoeven te bellen of ze ons kan helpen met mijn verpeste kleuter die het huis terroriseert :-*

 7. Kindje op komst/supernanny, help ons!!
  Onze jochies van 1 en 3 jaar zijn niet meer te houden en nemen langzaam het huis over. Zelfs even achter de computer dit berichtje sturen is al een onmogelijkhei :baby: xxxxxfffffssssssasdf :baby:

 8. ik heb 2kindjes van bijna 3 en 5 en elke avond is het weer een uitdaging om ze in slaap te krijgen,zeker de peuter komt tig keer zijn bed uit en dan moet ik altijd aan de nanny denken, helphelp hoe doe jij dat ook alweer ?????.

 9. Hi,
  Ik ben verslaafd aan Supernanny, helaas is het vaak zo laat op TV, dat ik in slaap val, terwijl mijn peuter van 3 in slaap hoort te vallen, maar nee, die zit tot 2200 s avonds nog te babbelen in haar bed! Help, spoedpakket Nanny nodig!
  Ciao
  Farahlisa

 10. Ik zou heel graag dit pakket winnen. Ik kan absoluut wel wat tips gebruiken met een opstandig peuter van ruim 3. Hij probeert mij heel erg uit. Hoe ga ik hier nu het beste mee om. Onze jongste is ruim 13 maanden. Ik zou haar graag voor willen zijn. Met een goede aan pak.

 11. Aangezien mijn vriend heel veel werken is en de kleine (in aantocht) daardoor straks een deel van zijn opvoeding mis, kan ik wel een goede vriendin gebruiken die ik zo nu en dan tussen de dvd’s kan opduiken. 😆
  Dus Supernanny aarzel niet en kom maar snel, samen redden wij het zekers wel! 😆

 12. Het pakket lijkt me bijzonder zinvol; voor onze dochter die nu naar school gaat en heel bijdehand daarvan thuis komt… en een baby op komst met weer zijn eigen aardighedden.. dit samen makkelijk combineren dat het goed gaat én dat we het allemaal leuk blijven vinden lijkt me geweldig fijn!!

Reageer op dit bericht!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.