WIN! Een Dottie van Dotalicious

dottie2.jpg
Een echte hit zijn de uiltjes van Dotalicious. Het ontstaan van deze ‘Dotties’ ontstond toen Dot, de creatieve mama van de Dotties, een uiltje voor een lieve vriendin had gemaakt. Daarna stroomden de aanvragen binnen. Op de website stel je de Dotties samen, helemaal op maat. Welk stofjes? Welke stand van de ogen? Een naam erop, of toch maar niet? Met labeltjes, of zonder?

Perfect als kraamcadeau, voor peuters en kleuters of misschien gewoon voor jezelf?

Kindje op Komst mag 4 little Dotties weggeven, die je helemaal zelf mag samenstellen. Wil jij kans maken? Meld je aan voor de Kindje op Komst Facebookpagina door te klikken op ‘vind ik leuk’ én laat hieronder een reactie achter.

Mailen mag ook naar: redactie@kindjeopkomst.nl

Deze actie loopt tot 19 maart 2012 . Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze actie is afgelopen. Je kunt niet meer reageren. 

13 REACTIES

 1. Wat ontzettend lief die Dotties! Past helemaal bij het thema van mn dochtertjes (10 maanden) kamer..Vogels!!

 2. Wat een lieve Dotties. Zou zo leuk zijn als cadeautje voor mijn vriendin die nu in verwachting is van haar 2e kindje. Zou haar daar graag mee willen verrassen.

 3. Leuke actie…Leuk voor mijn meisje van bijna een jaar vooral omdat je hem zelf mag samenstellen. Ze is gek op labeltjes dus die komen er zeker aan

 4. ik zou het erg leuk vinden om te winnen voor mijn dochtertje van 1,5 jaar…! Ze is helemaal zot van knuffels…!

 5. Wat Super schattig, Zou mijn zoontje erg leuk vinden voor in zijn kamertje want die ik zelf heb geknutseld ligt al uit elkaar! Ben er ook niet echt goed in. Dus die Dotties zou echt leuk zijn.

 6. Ik zou heel graag een Dottie winnen omdat mijn dochter graag een beertje heeft dat met haar mee gaat slapen in ons nieuwe huis.

 7. Helemaal geweldig! Ik kende ze niet, maar vind ze er echt super uit zien.
  Ook ik wil dus heel graag een Dottie voor mijn dochter

 8. was wel benieuwd of inmiddels de winnaars bekend zijn..
  19 maart is al eventjes geweest (nee ben helemaal niet benieuwd of ik misschien zo’n leuke Dottie heb gewonnen)

 9. [quote name=”Marjolein Witteveen”]was wel benieuwd of inmiddels de winnaars bekend zijn..
  19 maart is al eventjes geweest (nee ben helemaal niet benieuwd of ik misschien zo’n leuke Dottie heb gewonnen)[/quote]

  Hi Marjolein,

  De winnaars zijn al op de hoogte gesteld. Op Facebook zie je al enkele blije reacties. Verder worden nooit de namen van de winnaars bekend gemaakt. Dat staat ook in het bericht: Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

  Succes met volgende winacties.

  Groeten Redactie Kindje op Komst

Reageer op dit bericht!