WIN! Een Colorcap

colorcap
De Colorcap is een leuke , vrolijke zonnekap die je baby in de maxi-cosi* beschermt tegen de zon, wind of andere weersomstandigheden. 

De Colorcap is tweezijdig te gebruiken, waardoor je dankzij twee verschillende prints een compleet andere uitstraling creëert. De Colorcap is gemaakt van rekbaar materiaal en past op de meeste merken en modellen maxi-cosi*.

Kindje op Komst mag 3 Colorcaps weggeven. De winnaars mogen zelf kiezen in welke prints ze de Colorcap willen hebben. Wil jij kans maken op één van de Colorcaps? Laat dan een reactie achter waarom jij de Colorcap wilt winnen of stuur een mail naar redactie@kindjeopkomst.nl.

Deze actie loopt tot en met 16 juli 2012. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

*De Colorcap is geen product van Maxi-Cosi.

 

Deze actie is afgelopen. Je kunt niet meer reageren.

13 REACTIES

 1. Omdat deze Colorcap wel héél erg goed van pas komt binnenkort, vanwege een allereerste Doornroosje-op-komst! :baby:

 2. Omdat mijn oudste zoon zo lief Kabouter Spillebeen kan zingen voor de jongste en de gestippelde Color Cap daar natuurlijk briljant bij past. 😆

 3. 😀 Ik wil heel graag een van de Colorcaps winnen, omdat ik een oude Maxi-Cosi wil oppimpen. Zo’n Colorcap komt dan natuurlijk goed van pas!!! 😉

 4. zou hem graag willen winnen voor mijn adoptiegezin in Cairo die in november een baby krijgen en waarvoor ik van een fabrikant een maxi cosi gedoneerd heb gekregen met wandelwagen waar de maxi cosi op kan….de nu zwarte maxi cosi zal een metamorfose krijgen met jullie unieke vrolijk gekleurde kap en zo kan moeder van gezin er blij en vrolijk mee rondlopen in Cairo en pronken met haar baby …

  Wat zou het enorm leuk zijn als wij hem zouden winnen…ik neem hem oktober dan mee naar cairo…..feeeest dus…

  Zo kan je zien dat de colorcap nog elders op de wereld gebruikt word…uniek toch!!!

 5. Zoonlief nr 2 krijgt al alle “afdankertjes” van zijn grote broer…..dit is hartstikke leuk voor hem om toch een beetje een niewe maxi cosi te krijgen!

 6. Ik wil graag de colorcap winnen voor mijn zusje die zwanger is van haar tweede. Zo kan ze de maxicosi van haar dochter van inmiddels 10 oppimpen voor de nieuwe baby.

 7. In de vorige zwangerschap een simpele zwarte maxi-cosi gekozen. Lekker neutraal voor ons ventje, niet wetende dat hij er nooit in zou liggen..

  Ik ben gek op kleurtjes.. en hoe leuk zal het zijn om straks met de maxi cosi op schoot met zusjelief erin het ziekenhuis uit te gaan.. En dan niet simpel zwart maar met een leuk printje van een mooie Colorcap!
  Ik zie het wel zitten hoor 😉

 8. Wij verwachten in december ons eerste kindje en het lijkt me heel leuk om dan in een keer hip te beginnen en hem of haar kleurrrijk het leven in te laten gaan met zo’n mooie cap op de maxi-cosi!

 9. Na 14 maanden van “vruchteloze pogingen” nu eindelijk een eerste Boontje-op-komst, dus ik doe enthousiast mee met deze wedstrijd! Ik zou er geweldig, enorm, heel erg blij mee zijn!

 10. Omdat ik mijn schoonzusje heel graag haar maxi cosi terug wil geven (ik heb hem geleend voor mijn kleintje) in een nieuwe stijl.
  Dat zou ze namelijk nooit verwachten 😉

 11. 😆
  Wauw geweldig ..net bericht dat ik colorcap gewonnen heb..
  kan nu mijn adoptiegezin in cairo egypte enorm blij maken met dit super cadeau!!!
  Ga er oktober 4 maanden heen en de baby word rond 10 november verwacht dus dat word straks super blij rondwandelen met een schitterende maxi cosi met een vrolijke colorcap….
  Wat een fijne verrassing!!….straks de color cap in egypte te zien…..wel heel speciaal hoor!

  marianne

Reageer op dit bericht!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.