WIN! Een bloemen cadeaupakket

Winactie_kindopkomst.nl
Ken jij iemand die wel eens extra in de watten mag worden gelegd? Iemand die pas een zoontje of dochtertje heeft gekregen en een bijzondere periode achter de rug heeft gehad? Kindje op komst mag 3 prachtige geboorteboeketten van bloemenzaak.nl weggeven.

Wat moet je hiervoor doen?

Plaats hieronder een reactie en laat ons weten waarom deze kersverse moeder dit cadeaupakket moet winnen. Natuurlijk willen we ook van je weten of je voor het roze of het blauwe pakket gaat.

Cadeaupakket: Een prachtige jongen!

Dit boeket is opgemaakt met mooie witte bloemen en bloemen in blauwtinten. Het boeket is speciaal samengesteld om de geboorte van een jongen te vieren! Het boeket is afgemaakt met een schattig, blauw ballonnetje ter decoratie en er zijn o.a. delphiniums, distels, germini’s en agratums in verwerkt. En om de nieuwe moeder extra te verwennen ontvangt ze ook een luxe blauwe giftset met 3 verschillende handgemaakte badproducten van cacao.

Cadeaupakket: Een prachtig meisje!

Dit schattige boeket is speciaal samengesteld om de geboorte van een meisje te vieren. Het boeket bestaat uit mooie bloemen in verschillende roze tinten. In het boeket vind je onder andere rozen, calla’s, celosia’s en phlox. Er is ook een klein, roze ballonnetje in het boeket verwerkt. En om de nieuwe moeder extra te verwennen ontvangt ze ook een luxe rose giftset met 3 verschillende handgemaakte badproducten van cacao.

Wie zet jij graag in het zonnetje? Verras haar en laat je bloemen bezorgen bij die ene speciale moeder… 

Over Bloemenzaak

Bloemenzaak is een online bloemist sinds 1994. Wij bezorgen diverse soorten prachtige bloemen en boeketten vanuit uw luie stoel. Van romantische rozen tot aan fleurige verjaardagsbloemen maar ook voor bijzondere gelegeneheden hebben wij altijd een geschikte bos. Heeft u een spoedgeval? Als u nog voor 12:00 besteld, dan zorgen wij ervoor dat de bloemen vandaag nog worden bezorgd. Handig toch? Kenmerkend voor Bloemenzaak is ook onze zeven dagen vaasgarantie. Wij garanderen altijd verse bloemen!

 

 

15 REACTIES

 1. Hallo,

  Mijn collega heeft het zo verdiend. Het is haar overkomen dat zij alleenstaande moeder werd en nu sinds een aantal weken mama is van een lief, mooi, jongetje. En alles gaat super, ze geniet volop. Het gaat haar helemaal lukken, petje af voor haar!

  Met vriendelijke groet,

  Simone

 2. Mijn allerliefste zus…

  Na een heftige zwangerschap vol onzekerheid, en kleine Sky die zich veelste vroeg wilde laten zien, is het een mooie gezonde baby geworden…

  Ondanks deze zware tijd, heeft mijn zus mij altijd gesteund, (ivm financieel en zonder huis…)
  En is onze band heel speciaal geworden..
  Helaas is de afstand te groot, ik in brabant en zij in Haarlem..
  Ik zou het enorm fijn vinden om haar een waardering te kunnen geven, en te laten blijken hoe speciaal ze voor mij zijn…
  En dat ze niet alleen een zus is, maar ook een vriendin…

 3. Met 20 weken kregen wij te horen dat ons babytje zijn kaarsje had uitgeblazen. Vanaf die dag hebben we heel veel steun gekregen van mijn Schoonzusje en Broertje. Zij hebben hetzelfde meegemaakt 8 jaar geleden.
  Via deze weg willen wij ze dan nogmaals bedanken voor hun enorme steun. Het is wel een geboorte boeket, maar ik ben Mama geworden van een mooi vlinder boy en mijn schoonzusje 8 jaar geleden van een mooie vlinderboy.

 4. Voor een inpirerende vriendin,

  Soms kom je in het leven
  een bijzonder mens tegen
  Een vrouw bijzonder in haar eenvoud
  en die je vanaf dag 1, 100% vertrouwd.

  Haar leven was niet vanzelfsprekend,
  voor alles heeft zij gestreden en gerekend.

  Ze is moeder geworden van 2 knappe zonen
  En met een mooie bos bloemen kun je haar zeker belonen.

 5. Ik doe graag mee voor een vriendin! Zij heeft een paar weken geleden een mooie zoon gekregen na een hele lastige tijd. Ik wil er niet teveel over uitweiden, maar het zou zo leuk zijn als zij zo’n prachtige bos bloemen mocht krijgen!

 6. Ik zou graag mijn beste vriendin verblijden met zo’n mooi boeket.

  Ze is 9 september mama geworden van haar mooie zoon. Alleen gaat het niet zoals zou moeten en is de kleine man al een paar keer onder narcose geweest en heeft al een darmoperatie gehad.
  Het gaat gelukkig nu de goede kant op, maar ze zijn er nog lang niet. Hij ligt nog steeds in het ziekenhuis.
  Daarom gun ik haar zo’n mooie boeket. Omdat ze zo sterk is, terwijl ze natuurlijk gehoopt had op een fijne kraamtijd.

 7. Voor mijn collega zij is zwanger van een jongetje en het lijkt me geweldig om haar te verrassen met een blauw boeket.

 8. Ik zou graag een roze boeket bloemen aan mijn vriend willen geven. We zijn 24 september de trotse ouders geworden van onze dochter Stacey Eliza nadat we vorig jaar onze zoon Levey hebben moeten laten gaan.

  Hoe bijzonder hij met het verlies van onze zoon om is gegaan en hoe hij mij er bovenop heeft gekregen…..
  Natuurlijk is onze band sterker geworden dan ooit, zonder hem had ik me geen raad geweten en waren we niet nu waar we nu wel zijn.

  Hij verdiend het gewoon!

 9. Ik zou graag een blauw boeket aan mijn vriendin willen geven, omdat wij, maar voornamelijk voor haar, een moeilijk jaar achter de rug hebben. Eerst heeft haar vader een bedrijfsongeval gehad, daarna haar oma overleden, de 20-weken echo bij haar schoonzus en broertje was niet goed waardoor ze de zwangerschap af hebben moeten breken (ze waren een week na elkaar uitgerekend) en daarna hebben wij zelf een tegenvallende 20-weken echo gehad. Onze zoon zou iets aan zijn maagje of slokdarm hebben, maar na 10 weken in spanning hebben gezeten, was gelukkig toch alles goed. Ondanks deze zeer moeilijke periode heeft ze zich er goed doorheen geslagen. En maar doorgaan, ook voor ons dochtertje die we al rond hebben lopen. Petje af voor haar, maar ook voor haar broer en schoonzus die ook een moeilijk jaar achter de rug hebben. Er hadden nu 2 mooie kleintjes geboren moeten zijn.
  Ik gun mijn vriendin echt dit mooie boeket. Ze is nu een trotse moeder, ondanks de soms nog moeilijke momenten.

 10. mijn vriendin heeft echt een mooie opsteker verdiend. Ze heeft een prachtig meisje gekregen, maar helaas is haar vriend ervandoor gegaan met de buurvrouw..

 11. Ik wil mijn man een boeket bloemen geven. Na de geboorte van onze dochter heb ik een pdd gekregen 😥 Mijn man is er altijd voor mij, voor ons kleine meisje en ook voor onze andere kinderen. Hij verdient het gewoon om in het zonnetje gezet te worden.

 12. Mijn lieve vriendin verdient een mooi rose boeket. Zij is bevallen van een prachtig dochtertje maar ze is overleden. Haar hartje was nog niet helemaal af en we moeten haar heel erg missen. Mijn vriendin is sterk maar soms heeft ze het weer moeilijk. En met dit bloemetje heeft ze even een mooi moment. Dat verdient ze met al mijn hart. X jessica.

 13. Mijn vrouw verdient dit bosje bloemen blauw of rose maakt niet uit want we hebben een dochter en een zoon. Ze zorgt geweldig voor ze en is altijd met ze aan het knutselen spelen en ik vind haar geweldig. Afgelopen augustus is ze geopereert aan haar schouder en met 1 arm deed ze toch wat ze kon om de boel draaiende te houden zonder 1 piep. Ik ben trots en daarom verdient mijn vrouw een grote bos bloemen. Xxx je man

 14. Mijn dochter verdient dit cadeaupakket en eigenlijk nog meer!!! In 2009 zijn zij en mijn ex-schoonzoon hun kindje verloren door een medische fout en nu 2,5 jaar hebben zij een supermooi jongentje op de wereld gezet, helaas ging dat niet zoals het had moeten gaan, baby had een slechte start en heeft 3 weken in het zkhuis gelegen voor mijn dochter was er geen plek en die heeft na een heftige bevalling 2 weken op een inklapstretcher naast haar zoon geslapen omdat ze niet weer een ziekenhuis ging verlaten zonder kindje. Eindelijk thuis werd de baby na een maand weeer ziek en heeft zij weer 3 weken in het ziekenhuis moeten doorbrengen met alle angsten die daarbij komen. Toen weer eindelijk thuis toen besloot mijn schoonzoon dat hij alle stress en spanning niet meer aankon. Mijn dochter heeft een gigantische moeilijke tijd gehad maar ze doet het maar mooi en hartstikke goed in haar eentje! trots op haar en zij verdient wel een blauw pakket! groetjes Margo

 15. Ik wil iemand graag een BLAUW boeketje bezorgen die altijd voor mij en mijn zus klaar staat en met liefde op onze 3 J’s 2 dagen per week oppast, namelijk mijn moeder.
  we hebben 3 zoons en alle 3 beginnen ze met de J en zijn dol op oma kaka, die haar 3 boefjes met liefde betroeteld en oppast.

Reageer op dit bericht!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.