WIN! Een BabyBelt van Annadiva

babybelt
Annadiva is een webshop speciaal voor vrouwen met cup D of groter. De collectie van Annadiva bestaat uit een aantal bekende en bijzondere merken. Zo verkopen ze merken als Freya, Panache en Curvy Kate. Naast dagelijkse sets, vind je in het assortiment een uitgebreide collectie bijzondere ontwerpen. Annadiva verkoopt ook een groot aanbod aan voedingsBH’s en de Anita BabyBelt.

De BabyBelt helpt tegen bekken- en rugpijn (klinisch getest), groeit met de baby mee en zit perfect. Het materiaal is een ademende microvezel. Door het verstelbare klittenband trek je de BabyBelt makkelijk aan en uit.

Goed nieuws! Kindje op Komst mag namens Annadiva 1 BabyBelt (kleur naar keuze) weggeven. Wil jij kans maken op de BabyBelt? Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt waarom jij een BabyBelt kunt gebruiken of stuur een mail naar redactie@kindjeopkomst.nl.

Deze actie loopt tot en met 19 november. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

16 REACTIES

 1. ik zou deze heel graag willen winnen omdatbik bij mijn vorige zwangerschap op advies van verloskundige zo een soort band gekocht koste me 55 euro ik dacht neem een goeie maar al na een paar keer dragen was hij uit gelubberdben ondersteunde zo goed als niet meer wel blijven dragen ivm met de centjes. volgens huisarts word deze aankomende zwangerschap heel zwaar dus elke hulp is welkom.

 2. Heb hernia én artrose aan de onderrug en ook nog een uterus bicornis, waardoor mijn zwangerschap toch wel piijnlijk verloopt. Het zou handig zijn om zo’n babybelt te hebben. Heb zelf ook niet echt de financiele middelen om zulke dingen aan te kope, moet eind januari bevalle maar ik heb zelfs niets vr mn (1ste!) baby gekocht

 3. Ik wil deze graag willen winnen. Het is mijn eerste zwangerschap. Ik ben zelf best zwaar van mijn eigen en de gynecoloog had mij al zoiets aangeraden omdat als ik straks wat zwaarder wordt ik last van mijn rug en bekken krijg. Ik ben nu 20 weken in verwachting en heb nu al soms last van mijn rug. Maar ik heb de financiële middelen er niet voor om deze band te kopen. Daarom hoop ik dat ik deze win. Zodat het helpt bij de klachten.

 4. 26 weken heerljk zwanger van een eerste Smurfje, het begint nu letterlijk en figuurlijk wat zwaarder te worden (hijg, puf, zweet), lumbago-in-de-maak, pjnlijke spiertjes tussen linkerribben, was ik nu 1 minuut geleden al niet gaan plassen…? 😮 Zou dus geweldig, enorm, heel erg blij zijn met letterlijk en figuurlijk een steuntje in de rug met deze kwaliteitsvolle BabyBelt! Bye, bye Zeemanonderbroeken en te kleine bh’s, tijd voor kwaliteitsvol materiaal nu ! :baby:

 5. In mijn vorige zwangerschap heb ik hele erge bekkeninstabiliteit gehad en ben nog steeds onder behandeling bij een fysiotherapeut. Nu ik opnieuw zwanger ben voel ik de pijn al aan komen en ben heel bang dat het weer net zo erg zal worden. Ik zou daarom zo graag de babybelt willen!

 6. Het lijkt me heel fijn om me ook een AnnaDIVA te voelen als ik de extra steun krijg van de Babybelt!! Wat een goede aanwinst voor de webshop en het ziet er mooi en zeer comfortabel uit!! Ik kan bijna niet wachten…

 7. ik ben benieuwd wat ik te wachten sta aan kwaaltjes… het is mijn eerste zwangerschap en ben nu 15 weken zwanger :baby: !
  ik ben zo benieuwd of dit zou kunnen werken tegen mijn rugpijn! ik heb nu al erg last van, en ben bang dat dit alleen maar erger zal gaan worden!!! Hopelijk maak ik kans deze te winnen!

 8. Zijn we eindelijk zwanger geraakt, komt de huisarts met de melding dat het wel eens zwaarder kan uitdraaien dan gedacht. Vroeger veel gesport maar rug daardoor barslecht natuurlijk. Een natuurlijk steuntje van de Babybelt zeker welkom. Voel het al na 15 weken. :baby: maar voor jouw alles :baby3:

 9. Al weer 27 weken zwanger en de kilootjes beginnen er nu wel aan te komen. 15 kg zwaarder en 3 hoog wonen zonder lift is toch wel een work out. Omdat ik graag actief blijf tijdens mijn zwangerschap merk ik dat mijn buik tijdens het sporten wel extra ondersteuning kan gebruiken. De belasting op mijn bekken begin ik nu ook te merken. Het lijkt me super om de Annadiva babybelt te winnen en mijn zwangerschap zo goed als kwaaltjes vrij af te ronde. :baby: 😆

 10. Ik zou graag kans maken voor een vriendin van mij die zwanger is van een tweeling. Ondanks het feit dat de tweeling niet goed in gewicht toeneemt, is ze tot nu toe al heel wat kilo’s aangekomen en kan ze bijna niet meer vooruitkomen. Januari is ze uitgerekend, maar het wordt en is nu al heel erg zwaar!!! Zo’n Babybelt is dan zeker een uitkomst!!!

 11. Ik wil hem waarschijnlijk net zo graag winnen als iedereen. Het lijk mij heerlijk een ondersteuning voor mijn buik, waarbij je zeker weet dat het goed is voor ons eerste kindje. Heel spannend eerste kindje

 12. Ik heb bij mijn vorige zwangerschap een buik band geleend van een vriendin en dat heeft super goed geholpen om gewoon mijn werk te kunnen doen en steeds te blijven fietsen 😆 dat het voor mij deze zwangerschap ook weer vanzelfsprekend zal zijnhet met plezier te dragen! 🙂

 13. Uit privacy overwegingen worden de winnaars nooit openbaar bekend gemaakt tenzij dat niet anders kan bijv. bij een Facebook winactie. Dan reageren de deelnemers vaak ook met een foto en naam.

  Er staat onderaan de winactie ook altijd: Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

  Groetjes Redactie Kindje op Komst

 14. Ik wil deze band graag winnen omdat ik nu al merk dat ik wat last van mijn rug heb en naast de massages van mijn lieve man dit een welkome ondersteuning zou zijn voor mijn eerste zwangerschap. Daarnaast wil ik graag zo goed mogelijk mijn werk blijven doen en met de band bescherm ik mijn lijf en dat van mijn kindje.

Reageer op dit bericht!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.