WIN! Denim slofjes van Gray Label

gray label
Gray Label is een organisch kledingmerk voor de kleine minimalist. Het is ontworpen door Emily Gray, voor baby’s en kinderen tot en met zes jaar.

De collectie van Gray Label is tijdloos en van fantastische kwaliteit. Ze gebruiken alleen de zachtste materialen zodat het comfort voor je kindje optimaal is. ‘Wij houden van eenvoud in een wereld waar er al te veel felle kleuren zijn, schattige beertjes en drukke motiefjes’.

Kindje op Komst mag maar liefst 3x denim bootees weggeven van Gray Label t.w.v. € 21. Wil jij kans maken? Laat hieronder een reactie achter waarom jij deze slofjes zou willen winnen. Je kunt ook een email sturen naar: redactie@kindjeopkomst.nl

Deze actie loopt tot 6 februari 2012 . Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze actie is afgelopen. Je kunt niet meer reageren. 

19 REACTIES

 1. Wat een stoere slofjes, mooi!! Die zullen heel leuk bij ons kindje staan, zeker als hij/zij in onze denim bugaboo ligt 😆

 2. er staat een klein foutje in de vermelding.. 😳

  (Laat hieronder een reactie achter waarom jij dit boek zou willen winnen….)

  boek/slofjes

  Ik zou graag de slofjes willen, mijn lieve zus is na een hele moeilijke periode eindelijk toch zwanger, en zou het haar enorm gunnen, de slofjes zijn zo enorm stoer en leuk!
  helemaal onze stijl !

 3. JAAA! deze slofjes zouden goed van pas komen. Onze Dean is prachtig als hij donkerblauw aanheeft. Dus ik doe graag mee! 😆

 4. Binnen 2 maand is ons kindje er,
  en wordt dan onze 2de superster!
  de schoentjes gaat hem alvast mooi staan
  dan doen we ze natuurlijk elke dag aan!
  Hopelijk winnen we deze mooie prijs
  want deze schoentjes vinden wij echt mega wijs 😆

 5. Prachtig zouden ze staan voor de bijna 1 jarige buurjongen.
  Hebben vandaag foto’s van hem getrokken voor zijn verjaardag, die slofjes erbij zouden hem prachtig staan. Hopelijk hebben we geluk…

 6. Mijn zoontje is een echte koukleum (heeft hij van mama) dus hij heeft heel graag slofjes aan. En nou vind ik deze slofjes wel heeeel erg mooi!

 7. NOu mijn kleine mannetje van 5 maanden zijn schoentjes (nikes) erg mooi vindt maar niet aan zijn voetjes 😉 . En slofjes maar al te graag aan heeft. En ik zelf deze slofjes Wel heel erg leuk vindt 😆

 8. Wij zien haar bijna tegemoed
  Ons ukkie die het zo goed doet

  Haar gezichtje handjes en voetjes zo zacht
  We hopen dat zij ons ook verwacht

  Toen mama “bij kindje op komst” was
  Zag ze ze staan, slofjes van denim voor jou precies op pas

  Die twee die moeten hier staan
  Als jij komt kleintje…dan trekken we ze je meteen aan!

  Papa en mama

 9. Ik citeer maar gewoon T (net 2 jaar), die toevallig een blik op mijn beeldscherm wierp: “Soen! Soen! Soen!” [=schoen]
  Wat kan ik daar nou nog aan toevoegen? (behalve dat hij er ook nog heel schattig een enthousiast soort dansje / gehops bij deed).
  Ik was overtuigd, maar ja, mijn objectiviteit is natuurlijk erg ver te zoeken. 😀

 10. Leuk hoor! Ik vind denim erg leuk, alleen is onze kleine meid nog te klein om echt denimkleding te dragen, dit lijkt me niet comfortabel voor zo’n kleintje! Maar deze slofjes zijn dan wel weer erg leuk en nog comfortabel ook!

 11. Met min 11 is het weer om binnen te blijven, ons ukkie kan net lopen. Met deze geweldige sloffen blijven zijn voetjes heerlijk warm!

 12. Ik doe nooit mee aan de winactie’s van KOK maar deze slofjes zijn zo leuk dat ik toch ook maar een gooi doe dit keer.

  (gaat het trouwens om de leukste reactie???
  Want dan heb ik bij voorbaat al verloren want zo creatief ben ik net hoor met dat gedicht en gerijm 😳 )

 13. Wordt er nog bekend gemaakt wie er heef gewonnen? Ik heb niets gehoord, dus ik zal niet tot de gelukkigen behoren, maar ik ben wel nieuwsgierig welke hippe mama’s ze wel hebben heeft gewonnen!

 14. Beste AnitaS,

  De winnaars hebben al bericht gehad en de slofjes zijn al naar hun opgestuurd. Het is aan hen zelf om bekend te maken of zij gewonnen hebben. Zoals we in het artikel al zeiden: over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

  Veel succes met volgende winacties.

  Groeten Redactie Kindje op Komst

Reageer op dit bericht!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.