Petra
Petra DIY 28 Dec 2011

Wiebelbenen – Ilse van Wijk

Over babychonder, flipperkasten in je buik en andere zwangerschapsperikelen. Van bückelpisteborsten tot een grasmat op je buik en van pratende pukkeltjes tot snurken als een bouwvakker: alle zwangerschapskwaaltjes waarvan je opgelucht denkt dat die je tenminste bespaard zijn gebleven, steken ergens in die negen maanden toch de kop op.

In Wiebelbenen staan ontelbare kleine ongemakken beschreven op onverbloemde en humoristische wijze. Een feest der herkenning voor de hippe zwangere die niet gediend is van een betuttelend toontje. Met grappige illustraties in kleur.

Ilse van Wijk (1975) woont in Utrecht samen met haar vier mannen: geliefde Hidde, zoontje Boris en katers Kostas en Clarence. Ze studeerde voorlichting aan de School voor Journalistiek en Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit van Utrecht en werkt als communicatieadviseur in de zorg.
Duizendpoot in illustratie Stefanie Kampman (1972) werkt inmiddels 10 jaar als illustratrice. Sinds zij de kunstacademie van Rotterdam met succes afrondde, werkt zij voor diverse opdrachtgevers. In 2006 werd tegelijk met haar eerste kindje het idee voor haar boek geboren.

Uitgever: Terra Lannoo B.V.
Omvang 96 blz.
ISBN 978 90 5897 7557
Prijs € 9,95

Reageer op artikel:
Wiebelbenen – Ilse van Wijk
Sluiten