Week 28

28 weken zwanger
Moeder:
28 weken zwanger! De tijd is aangebroken om je borsten te gaan voorbereiden als je van plan bent om borstvoeding te gaan geven. Als je in verwachting bent zul je een keuze moeten maken of je borst- of kunstvoeding gaat geven. Als je vragen hebt over borstvoeding ga dan even naar de verloskundige.

Baby:

De verhoudingen van je kindje zijn nu ongeveer zoals bij de geboorte, voorheen was het hoofdje veel te groot in verhouding met het lijfje. Je kindje gaat nu smaakpapillen krijgen, het heeft daar echter nog niets aan want het vruchtwater dat hij drinkt is smakeloos. Is het je al gelukt om contact met je kindje te krijgen? Je kindje is nu ca. 35 cm en weegt ca. 1000 gram

3 REACTIES

  1. Laat je informeren tijdens de zwangerschap. Zo weet je wat je kunt doen, wat het natuurlijke proces van borstvoeding geven inhoudt en wat hierbij belangrijk is. Op onze website vindt je ook voldoende informatie over borstvoeding. Ga naar de categorie baby en dan borstvoeding. Mocht je nog vragen hebben laat het ons weten.

    Groeten Redactie Kindje op Komst

  2. whaha! je borsten voorbereiden. wat een kwakzalverij. ik haal de kaasrasp vast! Tjongejonge, geloof mij nou (is niet mijn eerste kind) het wijst zich vanzelf. het lukt of er is iets aan de hand en dan kun je altijd nog kijken. ik heb altijd borstvoeding gegeven en als het me deze keer niet lukt, ga ik gewoon op de flesvoeding.

Reageer op dit bericht!