Petra
Petra Blog 4 Nov 2011

Waar halen ze het vandaan…

Kinderen kunnen zo heerlijk ongeremd en onbevangen uit de hoek komen gepaard met briljante logica. Ongetwijfeld heeft jouw peuter ook uitspraken, waarbij je eigenlijk heel hard moet lachen. 

  • Ik ging met mijn dochters van 2 en 3 naar de Prenatal. Ik vertelde dat het een winkel voor babietjes was. Mijn oudste dochter keek me met grote ogen aan en vroeg mij hoopvol: “Gaan we dan een baby kopen? Dat vind ik gaaf!”
  • Mijn zoon van 2 jaar zag mijn dikke zwangere blote buik. Hij wees naar mijn uitpuilende navel en zei: “baby piemol”.
  • Mijn zoon van 2,5 ziet dat ik mijn beha aan heb. Hij bekijkt zich dat eens goed en vraagt dan: Mama heb jij je borstjes aan?
  • Een aantal weken geleden was hij met opa en oma op stap met de auto. Opa wist de weg niet en zei tegen oma: Ik ga hier wel rechts en dan zien we wel. Waarop Ziggy vanaf de achterbank zegt: Opa je maakt er een spelletje van…
  • Onze zoon Jasper van 2 jaar en 9 maanden gaf mama een dikke kus op de wang. Toen fietste mama aan met hem achterop en zei Jasper: ” Niet zo hard fietsen mama, anders valt je kus eraf.”

Heb jij ook zo’n leuke uitspraak die je met iedereen wilt delen? Stuur ons een email met jouw peuteruitspraak of laat een reactie achter.

 

Reageer op artikel:
Waar halen ze het vandaan…
Sluiten