Vind makkelijk en snel jouw kinderopvang!

Petra 30 sep 2018 Overige

Ben je op zoek naar een kinderopvang? Het kiezen van kinderopvang is best ingewikkeld. Er is veel keuze en het is lastig om in beeld te krijgen welke soorten opvang er allemaal beschikbaar is in de plaats waarin jij woont. Kinderopvang.org is de site voor het vinden en aanbevelen van jouw kinderopvang. Op de website vind je een overzicht van alle kinderopvangcentra in jouw plaats. Vervolgens kun je gemakkelijk de verschillende soorten opvang met elkaar vergelijken

Gebruik van de website

Stel, je woont in Groningen en voert deze plaats in op de website. Bij het invoeren van de plaats, verschijnen er verschillende kinderopvangorganisaties. Bovenaan verschijnt bijvoorbeeld Monkey Donky Speelhuis. Vervolgens zie je op de pagina van Monkey Donky alle gegevens die jou kunnen helpen om een keuze te maken. Zo zie je in een oogopslag de openingstijden, beoordelingen van andere ouders en andere feitjes! Dit soort gegevens maakt het ket kiezen voor een kinderdagopvang hopelijk wat makkelijker.

Het vinden van kinderopvang

Niet op zoek naar een kinderopvang in Groningen? Op de website van kinderopvang.org kun je terecht voor verschillende soorten kinderopvang. Na het invoeren van de plaats waarin je opvang zoekt, verschijnt er een lijst met diverse soorten opvang. Zo verschijnen er in het overzicht kinderdagverblijven, gastouderbureaus en BSO’s. Vervolgens is er op de pagina van de kinderopvangorganisatie informatie te vinden over bijvoorbeeld de openingstijden, het uurtarief en de speerpunten. Zo kun je binnen enkele minuten een goed overzicht krijgen van de kinderopvang die je aan het bekijken bent.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

jongetje zit op de stoep

Aanbevelen van kinderopvang

Het vinden van kinderopvang wordt nog makkelijker gemaakt doordat men op de website ook een beoordeling achter kan laten over de kinderopvang. Zo kun je de ervaringen van andere ouders meenemen in het maken van een keuze. Je kunt natuurlijk ook zelf een beoordeling achterlaten over de kinderopvang waar je je kind hebt ondergebracht. Daarmee worden andere ouders geholpen met maken van een keuze.

Claim jouw pagina en verdere informatie

Werk jij bij een kinderopvang of gastouderbureau en staat jouw opvang er niet tussen? Dan kun je een pagina claimen en het bedrijf op de kaart zetten. Op de website van kinderopvang vind je meer informatie over het claimen van een pagina. Daarnaast lees je op de website altijd het laatste nieuws over alles met betrekking van kinderopvang.

Reageer op artikel:
Vind makkelijk en snel jouw kinderopvang!
Sluiten