Vergelijk de kinderopvang

Plezier
Op 3 mei is de nieuwe website VergelijkDeKinderopvang.nl gelanceerd. Deze site biedt ouders een overzicht van alle kinderdagverblijven in Nederland.

VergelijkDeKinderopvang.nl is het eerste onafhankelijke platform in Nederland voor ouders die gebruik willen maken van een kinderopvang. Op deze site kunnen ouders kinderdagverblijven zoeken, bekijken en vergelijken.

Deze site wil de kwaliteitsverschillen van de kinderdagverblijven duidelijk naar voren brengen, zodat ouders de juiste keuze kunnen maken. Ouders kunnen kinderverblijven beoordelen, maar ook de beoordelingen van andere ouders lezen. Daarbij geven ze je ook een checklist waar je op moet letten tijdens het uitzoeken van de juiste kinderopvang.

Op de site krijg je daarnaast overzichten van de prijzen, afstand, openingstijden, beoordelingen, vergelijkingen en nog meer. Dus ben jij op zoek naar een geschikte kinderopvang bij jouw in de buurt of wil je weten hoe jouw kinderopvang beoordeeld wordt? Neem dan eens een kijkje op deze site.

Reageer op dit bericht!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.