Petra
Petra Blog 19 Dec 2011

Tijdens de fles lekker poepen

Het is 15 uur, tijd voor de fles. Mijn man maakt de fles klaar en verdwijnt rustig de babykamer in… Dan ineens…….hoop gerommel en commotie uit de kamer!! Dus ik erheen….wat is er allemaal aan de hand joh..wat een lawaai en getier door de babyphone!

Tja onze Emily had lekker poepjes zitten laten die zo stonken dat hij maar even ging kijken of het niet alleen stinkende poepjes waren. Nou ze had dus een lekkere mega poepluier!!!

Maar tijdens dat verschonen dacht ze laat ik papa pesten dus lag ze lekker vrolijk te plassen en nog na te poepen presies op het moment dat vieze luier weg werd gehaald..dus papa was te laat met nieuwe met gevolg:

  • vieze kleren
  • vieze sokken
  • vieze romper
  • vies aankleedkussen
  • overrompelde papa
  • lachende mama en 
  • een verbaast kijkende Emily

Nou dan maar badderen,

Ik had Emily al in handdoek gewikkeld en liep richting het inmiddels gevulde lekkere warme badje..
Wil haar er in leggen……nee he! ja hoor een lekkere klodder poep midden in mijn hand..

Kon wel janken en lachen te gelijk…..Tja dit is dus nu het moederschap en de roze wolk…..Met leuke dingen en dus iets minder leuke dingen!

Al met al vond onze dochter het badderen weer prachtig! en hebben wij snel haar weer een schone luier gegeven en de rest van haar voeding (inmiddels nieuwe fles) waarna ze voldaan in slaap viel. En wij weer als verse nieuw bakken ouders een ervaring rijker waren!

Inmiddels is onze dochter bijna 5 maanden. Op dat moment was ze net een week oud. Nu kunnen we er nog steeds vreselijk om lachen! maar O wat vond mijn man dit niet leuk!!!

Linda, trotse mama van Emily
geboren 19 mei 2010 

Reageer op artikel:
Tijdens de fles lekker poepen
Sluiten