Petra
Petra Baby 19 Apr 2022

Tijd om te shoppen voor jouw baby? Met deze kledingstukken kun je ieder seizoen vooruit.

Baby’s groeien zo hard. Waar ze meestal na de geboorte starten in maat 50 gaan ze in een jaar tijd al snel door naar maat 80. Dit is ook erg leuk, omdat je zo lekker kunt blijven shoppen! Ook de verschillende seizoenen nodigen uit tot andere kleding in de commode. Het is altijd fijn om een of meerdere vestjes te hebben in de maat van jouw baby. Mocht er ineens een regenachtige dag in de zomer voorbijkomen, dan heb je altijd een vestje om je kindje lekker warm te houden. Wat shop je nu eigenlijk aan kleding voor jouw baby?

Sokjes zijn ieder seizoen nodig

Heb je dat ook? Dat je een was gedraaid hebt en er dan een babysok wonderlijk verdwenen lijkt? Alsof de wasmachine er één opslurpt. Door altijd een paar reserve exemplaren te hebben, voorkom je dat je zonder sokken komt te zitten. Baby’s die gaan kruipen of ondernemende peuters zijn blij met anti-slip sokken. Deze voorkomen dat je kindje op de gladde ondergrond een valpartij maakt doordat deze weg glijdt. Omdat je babysokken vaak eerst in maanden koopt, bijvoorbeeld 0 – 6 maanden, zit er altijd marge in. En dat is fijn, je zult niet snel sokken te klein kopen. Eenmaal ouder, kun je ook sokken in schoenmaten kopen.  Van sokken kun je er niet snel teveel hebben..

Heerlijke vestjes voor baby

Als het koud is, heeft het meer effect om laagjes aan te doen. Dit is voor je kindje net zo. Een baby kan zichzelf nog moeilijk warm houden. Dan is een vestje heel fijn. Een actieve peuter kan het vest uitdoen als deze flink aan het rennen en bewegen is. Een aanrader is dit dirkje vest. In veel basic kleuren verkrijgbaar, van heerlijke zachte stof gemaakt en de kwaliteit is heel goed. Hierdoor heb je nog langer plezier van dat nieuwe vest. Zo ben je ook nog eens duurzaam bezig!

Een mix van lange en korte broeken

Een mix van lange en korte broeken

Hoe gek dit ook klinkt, als je kindje net gaat kruipen zul je minder snel een korte broek aan doen. Denk aan de kans op schaafwonden. Een lange broek van dunne stof kan dan een fijn alternatief zijn. Het is heel fijn als je een mix van lange en korte broeken in de kast hebt. Zo kun je voor dat dagje strand veel beter een korte broek aandoen dan een lange. Dirkje babykleding heeft veel toffe broeken in het assortiment. Stuk voor stuk fijne en comfortabele broeken, die ook nog eens uitstekend te matchen zijn.

Daarbij is een mix van shirts met lange en korte mouw ook geen onnodige luxe. Niets zo veranderlijk immers als het Nederlandse weer. Ook als je op vakantie gaat is het fijn als je wat reserve aan kleding hebt. Zodat je lekker vakantie kunt houden en niet meteen met een handsopje aan de slag hoeft.

Welke kledingstukken zijn voor jou onmisbaar in de kledingkast van je kleintje?

Reageer op artikel:
Tijd om te shoppen voor jouw baby? Met deze kledingstukken kun je ieder seizoen vooruit.
Sluiten