Testers gezocht: Dermalex Eczeem crème

eczeem.jpg
Eczeem is een allergische ontstekingsreactie van de huid. Er zijn verschillende soorten eczeem, maar vooral atopisch eczeem (ook wel constitutioneel eczeem genoemd), contacteczeem en seborroïsch eczeem komen veel voor. Eczeem is een niet-besmettelijk huidaandoening en kan zowel voorkomen bij baby’s, kinderen als volwassenen.

Een kindje met eczeem is een hele zorg. Waar reageert z’n huid goed op, waarop niet? In je zoektocht naar een kindvriendelijke behandeling ben je inmiddels een echte huidspecialist geworden. Je weet wat je wil: een middel dat helpt, en dat je zo lang kunt gebruiken als nodig is.

Dermalex Repair Eczeem bij baby’s en kinderen is een crème ontwikkeld voor de behandeling van de symptomen van eczeem, zoals jeuk, schilfering en roodheid van de huid. Dit product is speciaal geschikt voor baby’s en kinderen vanaf 8 weken, bevat geen hormonen kan gedurende een langere periode achter elkaar gebruikt worden.
Eigenschappen:

  • Vermindert jeuk, roodheid en huidirritatie
  • Helpt de natuurlijke huidbarrière herstellen
  • Geschikt voor baby’s vanaf 8 weken
  • Bevat geen hormonen/cortisonen
Testpanel
Heb jij interesse om Dermalex Repair Eczeem crème te testen voor Kindje op komst? Stuur dan een mailtje naar redactie@kindjeopkomst.nl met daarin een korte uitleg waarom jij deze crème zou willen testen. Na 4 weken de crème gebruikt te hebben, vragen wij om je ervaring met ons te delen. Dit gaat per email. Na afloop mag je de crème uiteraard houden. Heb jij interesse? Doe dan snel mee!
 

2 REACTIES

  1. Dermalex zou ik graag bij mijn zoontje willen testen maar ook bij mijzelf. Zoon Hidde van twee heeft atopisch eczeem. Ikzelf heb al mijn hele leven lang last van matige eczeem. Het komt in vlagen. Nu ik zelf zwanger ben zou ik een hormoonvrije zalf willen proberen.

Reageer op dit bericht!