Petra
Petra Shops & reviews 26 Jan 2017

Super aanbieding voor (aanstaande) moeders + gratis tablet!

“Lees jij de krant?”, vroeg mijn beste vriendin afgelopen weekend. “Jazeker!”, zei ik. Ik snap natuurlijk waar de vraag vandaan komt. Veel jonge mensen vinden de krant lezen maar ouderwets. Het internet brengt ons direct op de hoogte van alles wat er gebeurt in de wereld. De krant brengt nieuws wat vaak al een dag oud is. Als aanstaande, of jonge, moeder is het echter een uitkomst! Laat me je vertellen waarom…

Altijd tijd tekort

Als jonge moeder heb je het nu eenmaal druk, druk, druk! Jouw kleine wondertje vraagt nu eenmaal alle aandacht en we doen natuurlijk ons uiterste best om er zo goed mogelijk voor te zorgen! Tijd voor jezelf is er in het begin vaak niet bij. Laat staan dat je tijd hebt om het nieuws te volgen. Ook als zwangere vrouw heb je andere prioriteiten. Zeg nou zelf, het is toch veel belangrijker om goed voor jezelf te zorgen en je optimaal voor te bereiden op de bevalling? De wereld draait ook wel door zonder dat je het nieuws volgt.

No more “me-time!”

Ook ik had deze gedachten. Nog nooit had ik een krantenabonnement gehad. Ik volgde het nieuws gewoon op mijn smartphone. Ik had een flink aantal nieuwswebsites bij mijn favorieten staan die ik dagelijks even langsliep om het laatste nieuws te lezen. Dat dit een tijdrovende klus was kwam ik achter toen ik net bevallen was van Fleur. Mijn kleine schat nam simpelweg al mijn tijd in beslag. Dat vond ik absoluut niet erg en ze is het natuurlijk meer dan waard, maar het gaat wel ten koste van “me-time”. Het nieuws volgde ik niet meer en dat begon ik toch wel te missen. Als ik andere mensen over dingen hoorde praten dan kon ik simpelweg niet mee praten. Ik wist er gewoon niets van! Dit zorgde toch voor een ongemakkelijk gevoel. Dit moest veranderen vertelde ik mezelf!

Gratis tablet, 2 jaar AD en kans op een droomreis!

Ik ontdekte de AD aanbieding van Krantaanbiedingen.nl en besloot er direct gebruik van te maken. Ik kreeg een gratis tablet, 2 jaar lang het Algemeen Dagblad op de mat (waarvan 6 maanden gratis) en ik maak kans op een reis naar Gran Canaria voor 2 personen ter waarde van €2300,-. Ook kreeg ik 24/7 digitale toegang tot het Algemeen Dagblad.

Meer tijd voor mezelf

Nu ik enkele maanden gebruik heb gemaakt van deze aanbieding van het AD wil ik niet meer terug. Nog steeds heeft Fleur mijn volledige aandacht, maar als ik eenmaal wat tijd voor mezelf heb pak ik de krant er even bij. Ik ben niet langer uren bezig om allerlei nieuwswebsites af te speuren naar interessante artikelen, maar heb gewoon een compleet overzicht direct bij de hand dat dagelijks in de brievenbus valt. De gratis tablet is ook een aanrader. Het is een Asus Zenpad C7.0. Misschien niet zo snel als de nieuwste iPad, maar voor mij is het prima. Als de kleine eindelijk slaapt kan ik mezelf lekker op de bank nestelen om een filmpje te kijken.

… en voor mijn man

Wil jij net als ik kans maken op een reis naar Gran Canaria? Wil jij een gratis tablet van Asus en bovendien 2 jaar lang het Algemeen Dagblad ontvangen met 6 maanden gratis? De AD aanbieding van Krantaanbiedingen.nl kan ik je echt aanraden. Het kost me veel minder tijd dan vroeger om bij te blijven met het nieuws in Nederland en in het buitenland. De tijd die ik nu over heb kan ik lekker in mijn man stoppen. Krijgt hij ook nog eens aandacht ;-).

Reageer op artikel:
Super aanbieding voor (aanstaande) moeders + gratis tablet!
Sluiten