Petra
Petra Shops & reviews 30 Jan 2015

Stokke voetenzak

[wpsm_offerbox button_link=”https://www.ikenmama.nl/bekijk/stokke-voetenzak/” button_text=”Direct bestellen” price=”€ 109,-” title=”Stokke voetenzak” thumb=”https://www.ikenmama.nl/wp-content/uploads/2015/01/Stokke-voetenzak-300×300.jpg” ]

Als je baby net nieuw op aarde is of al een tijdje is geboren dan is het belangrijk dat je een paar keer per week een wandeling maakt zodat hij of zij went aan de omstandigheden buiten. Het is niet verstandig om de baby alleen binnen te laten, aangezien de baby dan niet zal wennen aan de buitenwereld. Maar hoe maak je een wandeling als het koud is of als het regent? Gelukkig heeft het merk daar iets slims op bedacht door de voetenzak op de markt te brengen. De voetenzak is een zak waar de baby in gelegd kan worden en dicht geritst kan worden, zodat de baby het warm krijgt. De binnenkant van deze voetenzak is lekker warm en daarnaast komt er ook nog eens genoeg lucht door voor de baby om te genieten van de wandeling. Je hoeft je dus nooit meer zorgen te maken over de weersomstandigheden!

Stokke voetenzak

Stokke voetenzakDe Stokke voetenzak is, zoals de naam het al zegt, van het merk Stokke. Dankzij de zachte polyester voering aan de binnenkant hoef je je geen enkele seconde zorgen te maken of je baby het koud heeft. Wandeling in de sneeuw of in de kou? Geen probleem, deze voetenzak zorgt ervoor dat je baby geen kou zal voelen. Mocht het wat warmer worden dan hoef je je ook geen zorgen te maken, aangezien er gewoon lucht circuleert in deze voetenzak. Naast het warm houden biedt deze zak natuurlijk ook veiligheid voor je kindje. Stel, wat we natuurlijk nooit hopen, dat de baby valt dan zal die niets voelen door de dikte van deze voetenzak.
Meer informatie

Stokke voetenzak productinformatie

De voetenzak is een garantie voor een warme en comfortabele omgeving voor je baby. Wandeling in de sneeuw, regen of kou? Geen probleem, dat kan nu allemaal. Niet alleen heeft je baby het warm, maar er stroomt ook nog eens frisse lucht door deze zak waardoor de baby gewoon lekker kan genieten van zijn of haar wandeling. Begint het te stinken van binnen? Dan kan je dit altijd in de wasmachine uitwassen, zonder enig probleem. Let er wel op dat je het op maximaal 40 graden celcius wast.

Eigenschappen:

  • Dit zal je kindje lekker warm houden.
  • Binnenkant voorzien van een zachte polyester voering.
  • Laat frisse lucht door, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je baby het te warm heeft.
  • Kan in de wasmachine schoongemaakt worden op 40 graden celcius.

Video Stokke voetenzak

Het is natuurlijk belangrijk om eerst een product te zien voordat je besluit om het aan te schaffen. Dat is precies waarom we de volgende video hieronder hebben geplaatst. Op deze video kan je precies zien hoe groot de voetenzak is en wat je er uiteindelijk aan hebt. Verder kan je ook zien hoe de voetenzak precies past bij je Stokke kinderwagen. Bekijk dus eerst de video hieronder voordat je besluit om dit aan te schaffen.

[yasr_overall_rating]

Reageer op artikel:
Stokke voetenzak
Sluiten