Stokke tripp trapp stoel

Stokke tripp trapp stoel
Als je kindje oud genoeg is om te zitten en te eten, dan wil je natuurlijk dat je kindje aan tafel komt zitten met de rest van het gezin. Niets is namelijk zo gezellig om iedereen om de tafel te hebben en dit geeft ook een goed gevoel aan je kindje. Hij of zij kan dan namelijk wennen aan alle leden van het gezin. Het merk Stokke denkt echt aan alles, dus ook voor dit probleem. Het heeft een unieke en innovatieve stoel bedacht voor elk kindje. Met deze kinderstoel zit je kindje namelijk altijd met de juiste hoogte aan tafel. Groeit je kindje of is je kindje kleiner? Dan kan je het stoeltje altijd verzetten naar wens. Hieronder staat alle informatie, de review van dit product en alle aanbiedingen met betrekking tot deze handige stoel.

1. Stokke tripp trapp stoel

Stokke tripp trapp stoelDe Stokke tripp trapp stoel is van het merk Stokke en laat in alles zien dat het van een hoogwaardige kwaliteit is. Dit stoeltje zorgt niet alleen voor een correcte en comfortabele zithouding, maar zorgt er ook voor dat je kindje zich beter gaat ontwikkelen. Door jouw en andermans aanwezigheid aan de eettafel zal je kindje zich namelijk beter ontwikkelen in taal- en sociale vaardigheden. Daarnaast zal hij of zij zich beter aanpassen en zal hij of zij zich makkelijker aan het hele gezin kunnen binden. Deze stoel is volledig veilig en daar heeft het merk haar best voor gedaan. Zo voldoet het aan alle nationale en internationale veiligheidsnormen en het merk garandeert zelfs dat je kindje veilig is tot in de tienerjaren.
Meer informatie

Stokke tripp trapp stoel productinformatie

Deze unieke stoel zorgt ervoor dat je kindje wordt opgetild tot de beste en meest correcte zithouding. Dit zorgt niet alleen voor een betere gezondheid voor je kindje, maar daarmee creëer je ook een sfeer. Je kindje kan namelijk ten alle tijden aanschuiven wanneer het etenstijd is. Wist je dat als je kindje bij jou en anderen zit dat hij of zij zich beter zal ontwikkelen, zich beter zal binden en betere taal- en sociale vaardigheden zal ontwikkelen? De kinderstoel van Stokke is volledig verstelbaar. Zowel de zitplank als voetsteun zijn op twee manieren te verstellen, namelijk in hoogte en in de diepte. Stokke geeft zelfs een garantie dat je kindje tot aan de tienerjaren comfortabel en veilig zal kunnen zitten in dit stoeltje.

Eigenschappen:

  • Ergonomisch design
  • Voldoet aan alle internationale veiligheidsnormen
  • In hoogte en diepte verstelbare zitting
  • In hoogte en diepte verstelbare voetsteun
  • Heel eenvoudig te monteren
  • Het stoeltje is verkrijgbaar in talloze kleuren, dus voor ieder wat wils

Foto’s Stokke tripp trapp stoel

Om een goed beeld te krijgen van deze stoel kan je hieronder de foto’s zien van deze stoel De stoel is, zoals eerder al beschreven, te verkrijgen in verschillende kleuren.

Video Stokke tripp trapp stoel

Het is natuurlijk belangrijk om eerst een product te zien voordat je besluit om het aan te schaffen. Dat is precies waarom we de volgende video hieronder hebben geplaatst. Op deze video kan je precies zien hoe groot de stoel is en wat je er uiteindelijk aan hebt. Verder kan je ook zien hoe de stoel precies past in huis. Bekijk dus eerst de video hieronder voordat je besluit om dit aan te schaffen.

Reageer op dit bericht!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.