Stokke tafelblad

Stokke tafelblad
Wanneer je kindje oud genoeg is om te eten dan is het nogal eens lastig om alles netjes te houden. Je baby weet namelijk nog niet zo goed hoe hij of zij goed moet eten en voor je het weet zit alles onder het eten en dat is voor jou als moeder of vader natuurlijk niet zo prettig. Maar hoe kan je daar dan verandering in brengen? Hoe kan je ervoor zorgen dat je kindje niet alles onder het eten laat zitten. Het merk Stokke heeft daar iets slims op bedacht. Ze hebben namelijk een tafelblad bedacht waar je kindje op kan eten, maar niet zomaar een tafelblad. Deze is namelijk niet alleen bestemd om op te eten, maar ook om te spelen en te leren. Dit blad kan je gebruiken voor je baby om allerlei dingen op te leren en dat op spelenderwijs. Daarnaast kan je het dus ook gebruiken voor je baby om op te eten, zodat alles schoon blijft en jij dus minder werk hebt in huis.

1. Stokke tafelblad

Stokke winterkitDe Stokke winterkit is van het merk Stokke en is recentelijk geintroduceerd als een must-have voor de winter. Als je eerder zwanger bent geweest of als je dit nog niet hebt aangeschaft, dan vind je het maar moeilijk om tijdens de winter met je baby naar buiten te gaan als het koud is of als het hard waait. Dat is precies de reden waarom dit product is bedacht. Met de kit kan je makkelijk en altijd naar buiten voor een wandeling. Moet je boodschappen doen en is je partner niet thuis? Dan kan je gewoon de winterkit in enkele seconden bevestigen en rustig je boodschappen doen met je baby in de kinderwagen. Het is dus verstandig om de kit aan te schaffen, aangezien het lichaam van je kleine het al snel koud heeft!
Meer informatie

Stokke tafelblad productinformatie

Dit nieuwe en innovatieve tafelblad laat je kindje ervaren hoe het is om samen met het gezin te eten. Je kan dit blad namelijk vastzetten aan de gezinseettafel, waardoor je kindje dus samen met het hele gezin kan eten, spelen of leren. Er zijn verschillende soorten ontwerpen, waaronder ontwerpen waardoor je kindje dieren en cijfers kan leren. Daarnaast zijn er ook verschillende vormen en kleuren die je kindje na een tijdje gespeeld en geleerd te hebben zeker zal kunnen onderscheiden.

Eigenschappen:

  • Dit blad is makkelijk om vast te maken aan de eettafel
  • Gebruiksvriendelijk om aan te eten
  • Niet alleen voor het eten, maar ook voor het spelen en leren
  • Laat je kindje genieten van je aanwezigheid en de rest van het gezin

Foto’s Stokke tafelblad

Om een goed beeld te krijgen van deze winter kit kan je hieronder de foto’s zien van deze kit. De kit is, zoals eerder al beschreven, te verkrijgen in twee verschillende kleuren.

Video Stokke tafelblad

Het is natuurlijk belangrijk om eerst een product te zien voordat je besluit om het aan te schaffen. Dat is precies waarom we de volgende video hieronder hebben geplaatst. Op deze video kan je precies zien hoe groot de winter kit is en wat je er uiteindelijk aan hebt. Verder kan je ook zien hoe de kit precies past bij je Stokke kinderwagen. Bekijk dus eerst de video hieronder voordat je besluit om dit aan te schaffen.

Reageer op dit bericht!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.