Petra
Petra Webshops 25 Oct 2017

Ik steun Pink Ribbon – Jij toch ook?

Toen ik mijn beste vriendin huilend aan de lijn kreeg, wist ik direct: ‘Dit is niet goed’. Mijn vriendin is normaal niet van haar stuk te brengen, maar de diagnose borstkanker sloeg natuurlijk in als een bom. We zijn inmiddels een jaar verder en na een borstsparende operatie is mijn vriendin gelukkig schoon verklaard. Maar toch, de angst blijf altijd op de achtergrond aanwezig. Ook bij mij. Ik heb van heel dichtbij kunnen zien wat zoiets met een mens kan doen en hoe fragiel het leven eigenlijk is. Bijna dagelijks denk ik nu: ‘Geniet, want het kan zo voorbij zijn!’

Ondersteun onderzoek naar borstkanker

Ik probeer mijn steentje bij te dragen, door jaarlijks te schenken aan het KWF (Koningin Wilhelmina Fonds), dat kankeronderzoek ondersteunt. Sinds eind 2016 valt ook Pink Ribbon onder het KWF. Pink Ribbon, het roze lintje, is inmiddels al algemeen bekend als symbool tegen borstkanker. Het geld dat via Pink Ribbon wordt opgehaald, wordt geschonken aan onderzoeken en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. In de shop van Pink Ribbon liggen nu weer erg fijne spulletjes, waarmee je bij aankoop ook nog eens borstkankeronderzoek ondersteunt. Een prima excuus dus, om jezelf of een ander eens ongegeneerd te verwennen! Ik heb zelf al een handige agenda voor 2018 besteld. Een handzame uitgave, waar je toch ontzettend veel in kwijt kan. En dan heeft het ook nog eens een speelse, positieve lay-out.

Vergeet niet te genieten van het leven!

Waar ik er ook gelijk een paar van besteld heb? Van die mooie roze ‘Pink Ribbon’-armbandjes, met daaraan de tekst ‘Make today amazing’. Een fantastische boodschap, waar je wat mij betreft niet vaak genoeg bij stil kunt staan. Ook zo’n prachtige armband bestellen en onderzoek ondersteunen? Het kan via de webshop van Pink Ribbon!

Reageer op artikel:
Ik steun Pink Ribbon – Jij toch ook?
Sluiten