Petra
Petra Reviews 6 Oct 2015

Squatty Potty

 De Squatty Potty

In eerste instantie ziet hij er misschien wat vreemd uit. De bedoeling van de Squatty Potty is om in een gehurkte positie te kunnen zitten op de wc, maar met het comfort van deze tijd.

De Squatty Potty zorgt voor een natuurlijke houding tijdens de toiletbezoeken.
Dit resulteert in een snellere, gemakkelijker en volledige stoelgang. Het voorkomt en/of verlicht bij:
Aambeien
Obstipatie
Blaasontsteking
Darmklachten
Bekkenbodemproblemen

Ook zonder deze klachten is de Squatty Potty een must-have voor bij het toilet. In diverse medische onderzoeken en studies is aangetoond dat ons lichaam is gemaakt om gehurkt te poepen en te plassen.

Maar waarom een Squatty Potty als je zwanger bent? Nou, er zijn meerdere redenen. Ten eerste komen obstipatie en aambeien zeer vaak voor tijdens de zwangerschap. De Squatty Potty werkt preventief en helpt bij het behandelen van deze vervelende zwangerschapskwalen. Daarnaast vermijd je met het “squatten”, gehurkt zitten op de wc, extra druk op de baarmoeder tijdens het toiletbezoek.

Tijdens en na je zwangerschap kun je last krijgen van bekkenbodemklachten. De bekkenbodemspieren worden tijdens de bevalling opgerekt waardoor er klachten kunnen ontstaan. Een andere belangrijke oorzaak van problemen met de bekkenbodem is de hoge inspanning/persen bij het (moeizaam) ontlasten en urineren. Hierdoor ontstaat overmatige druk op de bekkenbodemspieren, waardoor deze uitrekken, verslappen en/of beschadigd raken. De zenuwen van de bekkenbodem kunnen worden beschermd door een hurkende positie in te nemen bij het toiletbezoek. De Squatty Potty zorgt voor een goede toilethouding waardoor je de druk vermindert op de bekkenbodem.

De Squatty Potty is natuurlijk niet alleen voor tijdens de zwangerschap maar ook na de bevalling zal het hele gezin hier nog veel voordelen van hebben.

PRIJSVRAAG

Beantwoord de volgende vraag en maak kans op 1 van de 5 GRATIS Squatty Potty’s, ter waarde van €34,95, die wij verloten!!

Noem 4 belangrijke voordelen van de Squatty Potty.

Stuur het antwoord in een mail aan redactie@kindjeopkomst.nl (de uitslag wordt op de website bekend gemaakt)

Reageer op artikel:
Squatty Potty
Sluiten