Sabine’s columns – Wie is Sabine?

Ik zal me even voorstellen. Ik woon sindskort in Amstelveen met mijn man, Jules en ons 2 jarig zoontje Teun. Sinds de komst van ons zoontje ben ik bewust minder gaan werken en werk ik 3 dagen in de week als adviseur bij een gezondheidzorginstelling in Amsterdam.

In het jaar dat wij in Beijing, China, zaten, heb ik het schrijven ontdekt en heb toendertijd ook voor volkskrantreizen reisverhalen bijgehouden. Ik vind het leuk om verhalen over teun, het moederschap in zijn algemeen of de combinatie van werk en prive te beschrijven, mede omdat het me dwingt de kern van zaken te benoemen en de leuke verhalen niet te vergeten.

Verder houd ik van veel gezelligheid om me heen, ben ik open en neem geen blad voor de mond. Ik vind het belangrijk dat werk en prive goed in balans zijn en dat ik genoeg tijd heb voor Teun zonder daar consessies voor te moeten doen. Als laatste heeft mijn man een voorliefde voor ondernemen en ik voor techniek vandaar dat ik ook mede oprichter ben van de websites www.oudermatch.nl en www.gezondetenvoorkinderen.nl.

Reageer op dit bericht!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.