Review ZARQA baby

ZARQA_Baby
Omdat de beschermingsfunctie van baby’s nog niet helemaal ontwikkeld is, zijn baby- en kinderhuid veel kwetsbaarder dan de huid van volwassenen, ZARQA brengt deze kwetsbare huidjes in balans, zodat deze zich gezond kan blijven ontwikkelen.

Kindje op Komst wilde zeker weten dat ZARQA geschikt is voor baby’s met een gevoelige huid. Daarom hebben wij de producten laten testen door Kindje op Komst lezeres Kelly Rietbroek. Zij heeft de producten 2 maanden op haar zoontje(7 mnd) gebruikt. Hieronder haar mening.

Review
Ik heb de productlijn voor baby’s van ZARQA mogen testen op mijn nu 7 maanden oude baby. Omdat er in de familie meerdere soorten allergieën en eczeem voorkomen, ben ik altijd een beetje huiverig met het gebruik van producten op de huid. Ik wist van het bestaan van ZARQA en ik wist dat dit juist voor deze huidtypes geschikt is. Vol vertrouwen begon ik met smeren..

Op de billenspray na, heb ik alle producten 2 maanden in gebruik gehad. Zo kon ik goed zien wat voor effect dit op mijn baby had. Hij heeft een vrij droge huid, maar niet direct een probleem huid. Het ging dus ook super goed met het gebruik. Hij reageerde goed. Ik ben het meest tevreden over de face crème en de haarlotion. De face crème is vooral heel fijn omdat baby’s veel kwijlen en met doekjes en andere spulletjes langs hun wangen komen en deze crème zorgde ervoor dat het lekker zacht bleef. De haarlotion deed wonderen met de berg van mijn zoontje die hij op zijn hoofd had. Het werd duidelijk minder. Verder heeft ZARQA een aangename geur of soms zelfs geen geur. Ik zal dit product zeker aanraden!

2 REACTIES

  1. Ik zou dit graag willen winnen.
    Heb al vaker jullie produkten(haarlotion, bodylotion etc) gekocht (bij Prenatal, Uw Drogist), maar zou ook eens fijn zijn om dit zo een keer te kunnen krijgen voor mijn dochter die ontzettend veel last heeft van exceem :baby:

Reageer op dit bericht!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.