Review Dermalex

eczeem.jpg
Een kindje met eczeem is een hele zorg. Waar reageert z’n huid goed op, waarop niet? In je zoektocht naar een kindvriendelijke behandeling ben je inmiddels een echte huidspecialist geworden. Je weet wat je wil: een middel dat helpt, en dat je zo lang kunt gebruiken als nodig is. Dermalex Repair Eczeem bij baby’s en kinderen is een crème ontwikkeld voor de behandeling van de symptomen van eczeem, zoals jeuk, schilfering en roodheid van de huid. Dit product is speciaal geschikt voor baby’s en kinderen vanaf 8 weken, bevat geen hormonen kan gedurende een langere periode achter elkaar gebruikt worden.

Dermalex Repair eczeem bij baby’s en kinderen:

  • Vermindert jeuk, roodheid en huidirritatie
  • Helpt de natuurlijke huidbarrière herstellen
  • Geschikt voor baby’s vanaf 8 weken
  • Bevat geen hormonen/cortisonen
Testpanel
Een tijdje geleden hebben wij een testpanel samengesteld om de werking van Dermalex Repair Eczeem bij baby’s en kinderen te testen. Nu reageert elk kindje er natuurlijk anders op, toch is het als ouder fijn om ervaringen te lezen. Lees hieronder de ervaringen:

Peter Boerma: “Wat heel erg fijn is aan de crème is dat het de jeuk meteen verminderd. Als ik mijn dochtertje weer zag krabben dan smeerde ik er meteen wat op. Dat hielp enorm. Zo werden de eczeem uitbraken ook minder, omdat er minder gekrabd werd. Ik vond de crème niet veel doen tegen roodheid. Na twee weken wel, maar dat kan ook komen doordat er minder gekrabd werd. Zelf heb ik het ook gebruikt en bij mij hielp het misschien nog wel beter. Ik was binnen een paar dagen van mijn eczeem af. Wel moet je blijven smeren, want het komt wel weer terug. Ik heb voorheen veel hormoonzalven gebruikt, dat wilde ik niet voor mijn dochter. De ideale oplossing is dit dus.

Andrea Silva Duarte: “Ik heb de crème voor 2 weken kunnen testen op 1 van mijn tweelingzoontjes. Helaas was de crème niet sterk genoeg voor de eczeem. De eczeem bleef jeuken en aanhouden. Wij zijn na twee weken naar de dermatoloog gegaan. Hier hebben wij helaas toch een hormoonzalf gekregen, terwijl ik die wilde vermijden.
Dermalex is fijne crème en werkt wel tegen de jeuk, ik denk alleen dat de eczeem van mijn zoontje te heftig was.

Sabrina: “Ik ben erg tevreden over de crème en dan met name de jeuk. Die werd veel minder. Na 2/3 dagen werd de roodheid minder. Ik heb eigenlijk heel veel crèmes en zalfjes gekregen in het verleden van de huisarts, deze gaven geen of minder resultaat. Maar ik zag bij Dermalex dat de roodheid best snel minder werd en daardoor de jeuk ook.
 

Reageer op dit bericht!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.